PLAN PROPASTI za studeni u Klubu Prostor: Bela turnir, tetoviranje, boardgaming…

U hladnim kasnojesenskim danima možete se zagrijati u Klubu Prostor uz razne programe koje je ekipa pripremila za ovaj mjesec. Nakon što je održano sedmo izdanje memorijala We salute you posvećenog tragično preminulom Danku Topleku i frontmenu KUD Idijota, Branku Črncu – Tustik ovog petka 8. studenog, u Prostoru se u 18 sati održava bela turnir. Dovedite partnera, pokažite svoje vještine i osvojite sočne i pitke nagrade! Želite li sudjelovati, obavezno se morate prijaviti na mail [email protected] ili SMS-om na broj telefona 099/453-6633.

U subotu, 16. studenog, prvi put ćete imati prilike uključiti se u karaoke night. Nezaobilazno za sve koji se žele pohvaliti svojim pjevačkim (anti)talentima ili jednostavno se dobro nasmijati nastupu prijatelja koji će se odvažiti preuzeti mikrofon u svoje ruke. Zabava zajamčena!

U petak, 22. studenog ekipa iz Prostora pripremila je već klasični boardgaming uz grickalice, opuštenu atmosferu i dobru glazbu. Ako nemate partnera, a željni ste društvenih igara, učlanite se u grupu BOARDGAMING u Prostoru i dogovorite se za dvoboj.

I za kraj mjeseca, od 25. do 29. studenog u Prostor dolazi tattoo-majstorica Eva Šardi. Eva je podrijetlom iz Čakovca, ali trenutno živi i radi u Birminghamu. Krajem studenog dolazi u Hrvatsku demonstrirati svoje radove i tehnike. Uz Evu, svoje umijeće pokazat će i Jack Carver koji se bavi tradicionalnim engleskim brijanjem i šišanjem.

Ne propustite priliku za dobar i zanimljiv provod – vidimo se u Prostoru. (piše: Tina Čatlaić )

Ostavi komentar