Pitali smo građane trebamo li se vratiti u normalu i prestati brojati zaražene?

Iako je broj zaraženih na razini cijele Hrvatske u porastu, te je gotovo 300 zaraženih dnevno, Međimurci smatraju da se trebamo vratiti normalnom životu. U Međimurskoj županiji aktivno je 25 slučaja zaraze korona virusom, a virus je u većini slučajeva uvezen. Pitali smo građane kako se oni ponašaju te je li im se život promijenio u ovih šest mjeseci od kad je korona stigla u Hrvatsku, a i Međimurje.

Mira Kovačić, Čakovec – Najviše smo se fokusirali na covid zarazu, a mislim da bi se sad morali fokusirati na privredu, na razvoj jer ovako nemoj ovo, nemoj ovo sve stoji. Ništa se ne kreće. Meni se ništa posebno nije promijenilo, osim što nisam išla na godišnji odmor. Inače se standardno pazim da se ne zarazim. 

Ivan Horvat, Palovec – Morali bi se vratiti normalnom životu, jer ovo više nije normalno. Bio sam dole na moru, sve su zabranili, ostali smo goli. Bojim se, ali i ne bojim zaraze. Čuvamo se, nosimo maske, držimo jako do higijene. Mislim da je problem omladina i trebalo malo stegnuti te izlaske. 

Željka Dominić, Goričan – Trebalo se vratiti normalnom životu. Ovo je sad već prošlo sve granice. Mi se pazimo i strahujemo, pogotovo jer radim u vrtiću. Nažalost, više niti ne znamo u što da vjerujemo. Mi se držimo svega kako je rečeno i pazimo se.

Što kažu ostali građani pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka 4. rujna!

Ostavi komentar