Pitali smo građane jesu li seksualno aktivni u vrijeme korone?

Koronavirus trenutačno mijenja sve pa i seksualne odnose. Građani su pozvani da na minimum smanje svoje društvene kontakte. No, većina bračnih partnera imala je u vrijeme karantene mogućnost i za više fizičke intime. Pitali smo naše građane jesu li seksualno aktivni u vrijeme korone te je li to promijenilo njihove međusobne odnose.

Zoran Peras, Plešivica – Pa mislim da se ne seksamo više u vrijeme korone. Sve je isto ostalo. Izolacija nije pridonijela da smo sad drastično promijenili svoje odnose. Seks je isti kao što je bio i prije. I dalje volimo provoditi vrijeme zajedno.

Karlo Kipa, Varaždin – Mislim da smo više vremena zajedno provodili, pogotovo dok je baš bila uvedena karantena. To nas je zapravo još dodatno i zbližilo. Imali smo više vremena jedan za drugoga.

Lana Križarić, Čakovec- Imali smo više vremena biti svi zajedno kao obitelj, ali i više vremena za sve ostale svakodnevne stvari. Više smo vremena provodili zajedno u svim aktivnostima.


Što su nam rekli ostali građani pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka, 23. listopada!

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar