Pitali smo građane hoće li na more ovo ljeto zbog situacije s korona virusom?

Sve je više slučajeva zaraze korona virusom u Hrvatskoj. U Međimurju je nakon 68 dana ponovno potvrđen slučaj zaraze. Ponovno je postalo neizvjesno za većinu građana kako će potrošiti ljetni godišnji odmor, ako ga uopće imaju. Pitali smo ih hoće li ipak ići na more. Većina još nije odlučila te čeka daljnji razvoj situacije s korona virusom. 

Ivana Vešligaj, Čakovec – Ne planiramo ići na more ove godine, ali ne zbog korona virusa nego trudnoće. Inače bi sigurno išli, kao i svake godine u proteklih deset godina na otok Murter.

Josip Horvat, Mala Subotica – Ne planiramo ići na more. Za 50 godišnjicu braka dobili smo putovanje u Tursku, ali zbog trenutne situacije još nismo sigurno hoćemo li ići uopće. Bojimo se, ipak smo stariji. Mi smo rizična situacija. Nives Mandić Hajdinjak, Čakovec – Planiram ići na more i to u Split. Malo se bojim korone, ali svejedno idem zbog toga jer mi je tamo obitelj. Ne bojim se putovati, nadam se da bude sve u redu.

Što su rekli ostali građani pročitajte u anketi u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 26. lipnja!

Ostavi komentar