Pin-up ljepotica Ivana Benko: Mnogi očekuju golotinju, no to mi realno ne treba!

Photo by Neon 9 Lab Urban Zotel

Ivana Benko, umjetničkog imena Greta Gardner, jedna je od najpoznatijih pin-up ljepotica iz naše regije.

I ove je godine sudjelovala na Trash and Burnu u Toplicama Sveti Martin te smo iskoristili priliku za razgovor o pin-up svijetu.

– Trash and Burn ni ove godine nije mogao proći bez Vas?  

– Trash je nama kao mali Viva Las Vegas, najveći pin-up i rockabilly festival na svijetu, na kojem sam i sama sudjelovala 2018. Trash je uz Tear it Up festival u Medulinu najjači događaj na Balkanu kad se svi istih interesa okupimo i družimo. Dolaze nam prijatelji iz Njemačke, Austrije, Mađarske, Slovenije i Italije. To je već pravi događaj na internacionalnoj razini!

Ponosna sam na Trash and Burn festival i Nevena Faića koji dušu daje u ovaj festival i organizaciju. Ponosna sam što se Međimurje povezuje s ovim eventom koji je na razini svjetskih, europskih, čak i japanskih hot rod i rockabilly festivala.

Cijeli intevju donosimo u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 25. lipnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Photo by Neon 9 Lab Urban Zotel

Evo što smo je sve pitali:

– Jeste li već pokrenuli pin-up brand što ste najavili u našem prošlom intervjuu?

– Tko je Ivana Benko u privatnom životu, bez svjetla reflektora i društvenih mreža?

– Koliko je teško biti pin-up model?

– Jeste li u svijetu modelinga dobivali nemoralne ponude i koje su to bile?

– Na svom Instagram profilu imate preko 75 tisuća pratitelja. Je li to “peace of cake”, naslikavanje kako neki misle, ili je tu ipak potrebno puno promišljanja i pripreme? Može li se od toga živjeti?

– Koji je vaš životni moto, nit vodilja?

Ostavi komentar