Partijaneri, jeste li spremni? Sati nas dijele do početka Forestlanda!

forestland

Na petak 13. u 12:00 sati otvaraju se vrata Forestlanda, najvećeg sjevernohrvatskog festivala. Sedam hektara predivne, zelene prirode, livade okružene šumom, jezerom tog će dana dočekati na tisuće partijanera iz cijelog svijeta.

Dvodnevna, 48-satna, šumska čarolija Forestland pretvorit će Brezje u središte glazbe, magije, mistike i plesa. I dok ljeto na Jadranu ide do usijanja, tisuće će ovog vikenda pokazati da i ostatak Hrvatske definitivno ima svojih čari.

Posjetitelje će osim glazbe očekivati i brojni popratni sadržaji, cijeli mali grad, kao i kamp za najodvažnije, one koji su jedno s prirodom. Uz bonbon ne brini za gige, partijaj na Forestu bez frke. u bonbonu su se pobrinuli da i odličan skriven, čarobni stage bude bez frke. Ulovi malo sunca uz bazene na velikoj i tajnoj, skrivenoj, šumskoj, pozornici koju napaja i za koju je zaslužan HEP. Generalni sponzor festivala Forestland, HEP, zaslužan je za odličnu energiju koja će prštati iz zvučnika.

bobnon nam priprema posebnu arenu za natjecateljski nastrojene – okupi ekipu i pokaži tko je najbolji u gađanju vodenim balonima! Tu je i #photostage na kojem možeš ovjekovječiti svoje najbolje trenutke s ekipom, ali i zona za opuštanje, mjesto smirenog punjenja baterija, mobitela i traženja energije za 48 sati odlične glazbe.

Ono što svi čekaju nastupi su svjetskih zvijezda, regionalnih artista i odličnih DJ-a kojih na Forestland-u neće nedostajati. Čak 63 artista nastupat će na tri pozornice kroz 48 sati. Sa preko stotinu milijuna “playova” stiže nam Zonderling i njegov Crazy, direktno s A state of Trance dolazi Mark Sixma, jedan od najsviranijih artista u trance svijetu. Dolaze nam i naši rezidenti, svjetski putnici Avadox, Steve Allen, Yaksa, DJ Jin, Galoski, hrvatska zvijezda Petar Dundov, ali i mnogi drugi. Čekamo vas u šumici u Međimurju u petak!

Ulaznice potražite na ulazu u Forestland ili na ticket2go.hr po 100kn za oba festivalska dana!

Ostavi komentar