Ovog vikenda na Izletištu Goričanec TRASH & BURN festival američkih automobila i rock&roll-a!

TRASH & BURN miting američkih automobila i rock and roll festival 14. i 15. 6. održava se na Izletištu Goričanec u Sv.Martinu na Muri.
 
I ove godine očekuju vas opaki američki automobili i motori iz čitave Europe, pin-up djevojke, burlesk nastupi, tattoo, vintage štandovi sa odjećom, burn-out box, a posjetitelji će moći  koristiti i Trash&Burn ”Taxi” Ford Thunderbird iz 1959. godine koji će voziti na relaciji festivala i Toplica Sv.Martin.
Posjetitelji Trash&Burn-a imat će poseban popust od 20% na Aquapark ulaznice u Toplicama Sv.Martin uz predočenje narukvice festivala.
Trash&Burn je prošle godine ugostio preko 300 starih američkih automobila i isto toliko motora, a ove godine očekuje se da se tradicija nastavi i postave novi rekordi.
Glazbeni dio festivala donosi top svjetske rockabilly i rock and roll bendove i DJ-e iz Brazila, Danske, Nizozemske, Francuske, Austrije, Njemačke i Hrvatske.
Raspored po danima:
14.6. petak :
Lucky Steve & the Blackforest Ramblers – DE
The Mings – NL/FRA/BRA
Greaseballs – HR
15.6. subota:
The Courettes – Denmark/Brasil
Chilli & The Baracudas – AUT
Dead Elvis&His one man Grave / NL
King Automatic / FR
Upad se naplaćuje 6 EUR kn po danu ili 9 EUR za oba dana. Uz kupljenu ulaznicu može se i besplatno kampirati. Vlasnici američkih automobila i motora ne plaćaju ulaz.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Lepo je prinas v Međimorjo

“Lipanj, nestabilan prethodnik ljeta”

Još tjedan dana i onda život staje!

Neje Nemčija kak je negda bila