Ove subote članice Kluba Nova Nada prodavat će u Čakovcu karanfile u dobrotvorne svrhe

karanfili Nova nada

Klub žena operiranih od raka dojke Nova Nada Čakovec, ove subote 30. lipnja na čakovečkom Trgu Republike, skrenut će još jednom pozornost na najčešći zloćudni tumor u žena u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj.

Uz zaštitnu ružičastu vrpcu, uz prigodne edukativne materijale, prodavat će se i karanfili, čime ovaj Klub žena u suglasju s članicom Organizacijskog odbora ovogodišnjeg izbora Miss Međimurja Anamarijom Krčmar, sudjeluje u projektu.

Izbor Miss Međimurja u DG Sportu 6. srpnja

Kompletan prihod od ulaznica manifestacije koja se održava u hotelu Panorama Prelog, 6. srpnja od 21 sat, namijenjen je potrebama operiranih od raka dojke Nova Nada.

Činjenica je da broj oboljelih žena svakim danom raste neovisno o dobi i vodeći je uzrok smrti. Klub koji danas broji preko 70 aktivnih članica, već 17 godina radi na prevenciji, edukaciji i promociji s naglaskom kako bi potaknuli sve na preglede, jer je bolest ključno otkriti u početnoj fazi.

Organizatori izbora Miss Međimurja 2018. u svom ovogodišnjem humanitarnom projektu i svim mladim djevojkama želi skrenuti pozornost na ovu opaku bolest.

Ostavi komentar