Outdoor Udruga Extrema pozdravlja ljetne i priprema zimske skijaške aktivnosti!

udruga extrema

Outdoor udruga Extrema ljetne aktivnosti je ostavila iza sebe. Tako su članovi Udruge aktivno sudjelovali u projektu Move Week, u sklopu kojeg je održan BeExtrem Dravski spust raft čamcima po rijeci Dravi na kojem je sudjelovalo preko 70-ak članova, djece i njihovih roditelja. Uz samo uživanje u veslanju rijekom Dravom, najmlađi članovi imali su priliku upoznati biljni i životinjski svijet rijeke Drave.

Nadalje, za članove Udruge organizirano je predavanje za voditelja brodice B kategorije, te su tako članovi stekli licence za upravljanje čamcima i brodicama i već ovog ljeta su mogli uživati u ljepotama Jadranskog mora. Tokom ljeta bilo je i bicikliranja, kayakarenja i planinarenja. Dio članova koji se potrudio, od travnja do svibnja prošli su kompletnu školu ronjenja, te su uspješno završili ronilački tečaj i stekli doživotne licence za ronioce.

Udruga nastavlja svoj rad i tijekom zime

No, kako je ljetna sezona završila, to ne znači da su stale aktivnosti Udruge. Tako je već za 19. studenog organizirano edukativno predavanje sa foto-prezentacijom najljepše i najduže planinarske staze Hrvatske, poznate Via Adriatica. Za to predavanje u goste stiže idejni začetnik i osnivač Via Adriatike, gosp. Srećko Vukov. Prijave su otvorene, ulaznice se ne naplaćuju, jedino što je potrebno je da se prijavite Udruzi i osigurajte svoje mjesto.

Škola skijanja za djecu i odrasle

Zimska sezona polako kuca na vrata, a za to razdoblje Udruga priprema prave zimske poslastice. Tako u suradnji sa ski školom SkiGuru i njihovim međunarodnim ski instruktorima, u vremenu od 26. do 30. prosinca, na obližnjoj slovenskoj Rogli organizirana je škola skijanja za djecu osnovnoškolske dobi koja uključuje potpuni program, brigu i skrb za djecu svih 5 dana. Nemojte propustiti ovu priliku i na vrijeme predbilježite svoje dijete. Za sve informacije i detalje obratite se Udruzi Extrema.

Za odrasle pak je organizirana škola skijanja 29. i 30.prosinca, u dane vikenda. Rad je organiziran u malim grupama, kako bi se povećala učinkovitost učenja skijaških elemenata. Za ovu školu skijanja Udruga je pripremila iznimno popularnu cijenu, a za sve ih možete kontaktirati.

Kako ne bi sve bilo samo na učenju skijanja, za skijaške sladokusce, prekaljene skijaše i skijašice, snowboardere i snowbordašice, Udruga Extrema za 15.prosinca pripremila je pravu skijašku slasticu, skijanje u uvijek snijegom prepunom austrijskom Obertauernu gdje će skijaši moći uživati u preko 100 km uređenih skijaških staza svih kategorija. Za ovo skijanje prve prijave i prva mjesta su već popunjena, a mjesta je svakim danom sve manje.

Učlanite se i vi

Ukoliko pak želite čuti sve o Udruzi, onome što je sve učinjeno od osnutka pa do planova za nadolazeću sezonu možete se pridružiti Godišnjoj skupštini članova koje će se održati 26. studenog, a gdje prema želji možete izvršiti i učlanjenje u ovu Outdoor udrugu.

Za sve upite javite se se u Udrugu Extrema na broj telefona 099 357-2715 ili na mail [email protected] i postanite i Vi Extrem

Ostavi komentar