Outdoor udruga Extrema održala skijaško natjecanje na skijalištu Kope!

outdoor udruga extrema

Outdoor Udruga Extrema od svog postojanja okupljanja ljude željne oudoor aktivnosti, a u nepunih godinu dana preko 200 ljudi prepoznalo je smisao ovakve jedinstvene Udruge na ovim prostorima.

Kao što je i bilo najavljeno, po prvi puta su organizirali skijaško natjecanje za članove Udruge, koje se održalo 16. i 17. veljače na skijalištu Kope. Ovakvo natjecanje odmah po samoj najavi među članstvom je izazvalo velik interes, a događaj nazvan BeExtrem Snow Trophy ili skraćeno BeST pokazao se punim pogotkom za sve sudionike. Prekrasno vrijeme, odlično uređene skijaške staze, izvrsna organizacija same utrke i veseli natjecatelji jednostavno su ovaj prvi BeST učinili posebnim.

Kako je bilo, najbolje govore fotografije, jer ipak slika govori više od tisuću riječi, pa pogledajte sami. Po završetku BeST-a impresije i dojmovi su bili odlični, i još uvijek se sliježu. Jednostavno i odrasli i djeca su uživali u snježnim radostima i posebnosti same utrke.

Kako je glavni sponzor cijelog BeST-a bila poznata tvrtka za sportsku opremu Keindl Sport koja je pripremila bogat nagradni fond, vrijedilo se potruditi i osim samog užitka pokupiti i lijepe nagrade. Uz Keindl sport, ovaj prekrasan događaj oplemenili su i Jamnica svojim energetskim napitcima, Angry Moose iz Čakovca koji je za djecu pripremio ukusne slatke pakete, dok se za pobjedničke statute pobrinula tvrtka Glaž iz Varaždina.

Ovim putem se istima, kao i ostalim sponzorima i donatorima posebno zahvaljujemo, što su svojim doprinosom omogučili realizaciju ovog prvog BeST- a. Svi članovi već sad se raduju slijedećoj godini i drugom BeST-u koji će sigurno biti opet poseban.

Od nadolazećih događaja na rasporedu su još skijanja u austrijskom Katchbergu, te proljetna škola skijanja i snowboardanja na Kopama. Priprema proljetnih aktivnosti je u tijeku, te se članovi raduju planinarskim, biciklističkim i drugim outdoor aktivnostima.

Ukoliko se i Vi želite uključiti u rad ove jedinstvene Udruge, to možete učiniti simboličnom uplatom od samo 50,00 kn za godišnju članarinu, a o svemu se uvijek možete informirati na društvenim mrežama, e-mail adresi [email protected] ili jednostavnim pozivom na 099/357-2715 ili 098-294-222

Ostavi komentar