Osvojite dvije ulaznice za festival JAZZ u vinogradu na Mađerkinom bregu!

Mamas & Tapas bar ovog vikenda organizira Zagrijavanje za JAZZ u vinogradu i daruju jednog čitatelja s dvije ulaznice za spomenuti međunarodni festival! Lajkajte stranicu i označite koga vodite sa sobom u komentarima na našem fejsu. Nikad lakše ušteđenih 500 kuna, jel’da? 

JAZZ u vinogradu @ Mađerkin breg  trodnevni je međunarodni jazz festival pod organizacijskom palicom umjetničkog direktora i našeg proslavljenog jazz gitarista – Ratka Zjače. Festival počinje 26.8., a tri dana iskustva glazbe, prirode, hrane i vina upotpunit će nagrađivana vina obitelji Štampar te chef Marko Palfi i njegova nova međimurska kuhinja! Cijena ulaznice je 250 kuna, a program je bogat i obećavajući:

Znamo, nestrpljivi ste. Još tjedan dana do ove divnoće!

Nema problema, niti čekanja – već večeras u 20:30 sati započinje Zagrijavanje za JAZZ U VINGORADU kojeg otvara Jazz trio u Mamas & Tapas baru na terasi. Trojac čine Joshua Kovačević na saksofonu, Zoran Schmitz na gitari te Aleksandar Vešić na kontrabasu.

U subotu, ništa manje genijalno, u isto vrijeme i na isto mjesto stižu nam vrhunski glazbenici Miha Gyoerek (saksofon), Vedran Peharda (gitara), Aleksandar Vešić (kontrabas) i Neven Mehun (bubnjevi) koji će prirediti divnu jazz večer kao savršenu uvertiru za nadolazeći festival.

Da sumiramo: danas i sutra se vidimo na Zagrijavanju u Mamas & Tapas baru. Komentiramo objavu na fejsu da osvojimo dvije ulaznice za Jazz u vinogradu i uštedimo 500 kuna. Sljedeći vikend idemo na Mađerkin breg na tri dana jer je program super i na sve treba otići.

Zvuči kao odličan plan! Vidimo se!

Ostavi komentar