Oskar znanja Dini Bašek državnoj prvakinji iz Njemačkoga jezika

oskar Znanja Dina Bašek
Nagradu je u Dinino ime preuzela ponosna majka Blanka

Dodjela Oskara znanja svim učenicima koji su ove godine bili državni prvaci ili osvojili neko od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima i njihovim mentorima održana je 28. lipnja 2019. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Oskar znanja, koji je najveće priznanje za vrhunski uspjeh na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove je godine dodijeljen Dini Bašek, učenici drugog ht. razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec za prvo mjesto na Državnome natjecanju iz Njemačkoga jezika te njezinoj mentorici profesorici Andreji Antolić Petak.

Nagradu je u Dinino ime preuzela ponosna majka Blanka Bašek budući da je Dina od 26. lipnja na četverotjednoj stipendiji u Njemačkoj koju je dobila kao nagradu za osvojeno prvo mjesto u državi.

Nagradu Oskar znanja dodjeljuje Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija. Pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja Lidija Kralj obratila se nagrađenim učenicima i njihovim mentorima te istaknula koliko cijeni i vrednuje iznimni trud, zalaganje i uspjeh najboljih u Hrvatskoj.
izvor: Andreja Antolić Petak, prof.

Ostavi komentar