OŠ Hodošan već 12. put organizira susret učenika, roditelja, djelatnika i prijatelja Škole

Osnovna škola Hodošan Pisanica
Jedna od ranijih Pisanica

Kao uvod u uskrsne dane Osnovna škola Hodošan na Cvjetnicu. 9. travnja, dvanaesti puta zaredom organizira susret učenika, roditelja, djelatnika i prijatelja Škole pod nazivom “Pisanica”.  

Tradicionalno, s početkom u 9,00 sati, održava se sveta misa koju vodi župnik Župe Sveti Juraj u Trnju vlč. Darko Kelemenić. U čitanju će se predstaviti vjeroučitelji sa školskog područja OŠ Hodošan, a u pratnji mise sudjelovat će župni zbor.

U osiguranju objekata pomaže vatrogasna mladež  DVD-a Hodošan i Palinovec.
Školi će se pridružiti stalni prijatelji iz Područnog odjela Dječjeg vrtića „Ftiček“ Hodošan, a po prvi puta svoje radno mjesto imat će Zaklada „Prof dr. Josip Sabol“.

Nakon mise u športskoj dvorani otvara se osobito prepoznatljiv izložbeno-donacijski sajam uskrsnih pisanica, čestitki i vrijednih predmeta. Kupovanjem ukrasnih jaja, kolača, igračaka, jastuka, tjestenine, cvijeća i mnogih drugih iznenađenja iz godine u godinu značajno se poboljšavaju higijenski i materijalni uvjeti za boravak učenika u matičnoj školi u Hodošanu te područnim odjelima Sveti Juraj u Trnju i Palinovec. O namjeni sredstava odlučuje Vijeće roditelja.
Za ovu priliku Zaklada „Prof dr. Josip Sabol“ je učenicima škole za praćenje suvremene nastave poklonila dva kompleta interaktivnih ploča (tzv. pametnih ploča) s projektorima i nosačima u iznosu preko 24.000 kuna.

Ostavi komentar