OPG Vidović iz Poleva: Dobro napacano meso pola je roštilja!

Lijepi dani su nam stigli, a samim time imamo i razne planove kako ćemo iskoristiti toplije i sunčanije vrijeme. Neki će otići na putovanje, neki isplanirati obiteljski izlet, a neki s prijateljima uživati u roštilju. Lijepo vrijeme zove na druženje uz miris roštilja. Druženja su to u kojima uživamo i koja nas zbližavaju. Nema ničeg boljeg od obitelji i prijatelja na okupu te tople hrane čiji nas miris i okus mame.

Što sve treba da bi roštilj bio dobar, pitali smo Ivicu Vidovića, poznatog mesara i vlasnika OPG-a Vidović iz Poleva koji nam je rekao: – Zagovornik sam onog manje je više pa ja, dok pripremam meso za roštilj, upotrebljavam sol, biber, češnjak i vegetu. Meso napacam, stavim malo mineralne, zalijem uljem i ostavim da odstoji. Dobro je ostaviti da stoji neko vrijeme ili ga staviti u pac dan prije nego što planirate roštilj. Ako pak želite da to mi napravimo za vas, nazovite nas i mi vam sve pripremimo. Kod nas možete kupiti svakodnevno svježu junetinu i svinjetinu, proizvedenu kod lokalnih uzgajivača, hranjenu domaćom hranom. A za roštilj su tu još i pljeskavice, ćevapi i pečenice.

OPG Vidović poznat je po domaćim kobasicama i mesu z tiblice po receptu naših baka. Osim toga imaju sušeno meso od šunke, lopatice, karea, vratine, koje preporučujemo svakako staviti dok kuhate prvomajski grah.

A da biste nešto prigrizli dok čekate grah ili roštilj, mogu vam napraviti platu sa svim delicijama, od suhog mesa, salama, suhe međimurske, šunkarice ili somerice.

Ako pak želite ispeći jeger, preporučujemo njihov jer u prirodnom crijevu pa je odličan za pečenje na otvorenoj vatri.

Potražite ih u Polevama na adresi Dravska ulica 69, ponedjeljkom i subotom od 8 do 14 sati, a utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 16 sati. Sve dodatne informacije možete dobiti i na telefon 040/601-822. (SZ)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

51,089FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE