Općina Goričan brine o svojim studentima: 500 kuna svakome u obliku božićnice!

Svaka kuna studentu je dobrodošla! Kako bi bar malo olakšali studiranje i uljepšali božićno vrijeme Općina Goričan svojim je redovnim studentima uručila božićnice od 500 kuna. Na mladima svijet ostaje – zaključak je to podjele koja se održala u restoranu “Club 114” u Goričanu.

U blagdanskom raspoloženju održao se prijem za studente iz Goričana gdje je svakom studentu podijeljen božićni poklon-božićnica u iznosu od 500 kuna. Na samom početku, načelnik općine Goričan Mario Moharić pozdravio je prisutne i zahvalio svima na dolasku na ovo već sada tradicionalno okupljanje. Predstavio je studentima neke od glavnih projekata u Općini, informirao ih o lokalnoj samoupravi te poželio sretnu i uspješnu novu godinu, puno uspjeha u izvršavanju školskih obveza i sreću u pronalasku budućeg zaposlenja.

Studente su također pozdravili i predsjednik općinskog vijeća Stjepan Ribarić, zamjenica načelnika Ines Bašnecte župnik Josip Drvoderić. Nakon kratkog predstavljanja svakog od studenata uslijedila je večera uz ugodan razgovor, razmjenu iskustava te odličnu atmosferu. Ovim je događajem Općina Goričan završila s darivanjima za 2018. godinu.

Izvor: Općina Goričan

Ostavi komentar