Održan prvi Pub Quiz o Međimurju u okviru obilježavanja Dana županije

Pub Quiz Dani Međimurske županije
Pub Quiz

Svim Međimurkama i Međimurcima već dobro poznati Pub Quiz održan je u srijedu navečer, 19. travnja, u Starom Hrastu, jednoj od čestih lokacija na kojoj se okupljaju najbolji kvizaši Međimurja.

Od ove godine, po prvi puta se popularni kvizovi održavanju i u okviru obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane, pa je ovo tako tek prvi od tri koji nas očekuju zaključno s 3. svibnja. Dakako, za ovu je prigodu odabrana i prigodna tema, pa je tako jučer nekoliko zanimljivih ekipa pokazalo svoje znanje o Međimurju, Međimurskoj županiji kao instituciji, poznatim Međimurkama i Međimurcima, događajima tijekom povijesti i slično.

Pub Quiz Dani Međimurske županije
Krešimir Biškup

Kako je najavio voditelj Krešimir Biškup, u suradnji s Međimurskom županijom već su u pripremi ekipe i pitanja za novi Pub quiz, koji će se održati iduće srijede, 26. travnja, u 19:00 sati u Poodromu, dok ćemo zadnjim Pub Quizom zatvoriti ovogodišnje kviziranje u okviru Dana Međimurske županije, u Caffe baru South na čakovečkom jugu, 03. svibnja. od 19:00 sati.

Vidimo se slijedeće srijede u Poodrom-u, a prijave se zaprimaju na linku https://www.facebook.com/events/206063809887979/, na facebook eventu Pub Quiz „Međimurje“.

Ostavi komentar