Obitelj Zadravec iz Ivanovca: Kupnja kuhinje DANKÜCHEN investicija je za cijeli život!

Foto: GMS

Kad su planeri iz DANKÜCHEN-a nacrtali našu buduću kuhinju, nismo dvojili ni sekunde, znali smo da je to to i da želimo kuhinju DANKÜCHEN, rekli su nam Jasna, Marijan i Amanda iz Ivanovca.

Skladna i simpatična obitelj iz Ivanovca u svojoj kuhinji uživa već šest godina iako prvi pogled na nju govori da je sasvim nova. Jasni i Marijanu to je druga zajednička kuhinja čije su projektiranje u potpunosti predali u ruke planera iz DANKÜCHEN-a, a oni su ih naprosto oduševili. Nakon što su ju vidjeli na papiru, bez razmišljanja su se složili da je takva kuhinja upravo ono što žele za svoj dom.

Izvrsna kvaliteta kuhinje već šest godina

– Prije šest godina odlučili smo se na renovaciju kuhinje u našoj obiteljskoj kući. Nismo znali kakvu kuhinju želimo, znali smo samo da se želimo riješiti stare i priuštiti si kvalitetu koja će nas služiti godinama. Preuređenje kuhinje gledali smo kao investiciju u dobar obiteljski dom i zaista nismo ni u jednom trenutku požalili, rekla nam je Jasna Zadravec iz Ivanovca. Kuhinjom se koriste svakodnevno već šest godina, a njezin izgled definitivno ne otkriva njezine godine. Kuhinje DANKÜCHEN su trajne i garancija od 30 godina garantira da će vas besprijekorno služiti svih tih godina. Okovi na kuhinjama DANKÜCHEN su najkvalitetniji okovi koji dolaze iz Austrije, isto kao i drvo koje se ne može naći ni na jednoj kuhinji, osim visokokvalitetnoj kuhinji DANKÜCHEN. Elementi su čvršći nego u klasičnim kuhinjama, a nosivost daleko veća, stoga nema straha od savijanja i otpuštanja okova. – Naša kuhinja je otporna na ogrebotine, temperaturu i vodu, ali iako ju jako pazimo, ona nema tragove korištenja. Podizni sustavi na gornjim elementima su savršeni i u ovih 6 godina nismo primijetili da bi se što pokvarilo, ispričala nam je naša sugovornica Jasna.

Planeri iz DANKÜCHEN-a planeri imaju odlične ideje

– U studiju DANKÜCHEN u Varaždinu bili smo čak tri puta i svaki put smo došli s novim idejama jer zapravo nismo znali što točno želimo. No, planeri iz DANKÜCHEN-a oduševili su nas svojim idejama. Predložili su nam rješenja za koja nismo ni znali da postoje, a koja su se savršeno uklopila u naš prostor i omogućila nam da kuhinja pametno iskorištava svaki milimetar i da bude funkcionalna, rekla nam je vlasnica kuhinje. – Kad smo vidjeli na papiru nacrtanu našu kuhinju, ostali smo bez riječi i u sekundi znali da je to upravo ono što želimo. Nismo dvojili ni trenutka. Od narudžbe do realizacije prošlo je puno manje vremena nego što nam je u početku rečeno, tako da smo samom uslugom bili i više nego zadovoljni, ispričao nam je Marijan Zadravec. Ono što tu kuhinju čini moćnom na prvi pogled je debela radna ploča koja izlazi iz standardnih mjera.

Kutak za kavu, boce i magnete s putovanja čini kuhinji posebnom

Da majstori iz DANKÜCHEN-a svaku želju realiziraju u stvarnost, uvjerljivo dokazuje kutak za kavu, boce i magnete u kuhinji obitelji Zadravec. Iako je taj kutak prvih nekoliko godina od montaže kuhinje ostao nedovršen, prije godinu dana dobio je svoju svrhu. – U ovaj kutak nismo željeli staviti velike ormare, već smo ga namjerno ostavili nedovršenim jer smo željeli da on bude poseban i da na neki način ocrtava našu osobnost. Kako volimo putovati i često odlazimo na putovanja, znali smo da ćemo ovdje nekako smjestiti naše magnetiće. Za aparat za kavu također je trebalo posebno mjesto jer radnu ploču trebamo za druge stvari, stoga smo ga predvidjeli u ovom kutku. Volimo fine stvari pa smo ovdje odlučili smjestiti boce, tako da sve zajedno ima smisla, rekla nam je Jasna Zadravec. Majstori iz DANKÜCHEN-a izvući će maksimum iz svakog prostora, no što je najvažnije, saslušat će vaše želje i ostvariti ih upravo kako bi kuhinja bila prilagođena vama i vašem načinu života te kako biste uživali u vremenu koje u njoj provodite. Kuhinje DANKÜCHEN spajaju sve ono što volite i ostavljaju dovoljno mjesta da to pokažete i svojim gostima.

Održavanje kuhinje zahtijeva minimalno truda

– Kada smo imali staru kuhinju, za “generalku” sam morala izdvojiti više od pola dana i odgoditi sve ostale obaveze da bih se posvetila samo pospremanju kuhinje. No, otkad imam ovu kuhinju, generalke za mene više ne postoje, a čišćenje se svodi na lagodnih pola sata. Kuhinja je visokog sjaja što svakako olakšava njezino održavanje, dovoljno je samo nekoliko pokreta dobrom krpom i kuhinja blista. Drveni dio kuhinje pobrišem mokrom i suhom krpom i lako se očisti od svih vrsta masnoća i posljedica kuhanja, zadovoljno nam je rekla Jasna.

Funkcionalnost doprinosi urednosti

Kuhinje DANKÜCHEN su projektirane tako da prostranost njihovih ormarića dopinosi funkcionalnosti i urednosti kuhinje. Dubina i veličina ladica i ormarića omogućava da sve stane u njih i da sve bude dostupno. U kuhinjama DANKÜCHEN sve ima svoje mjesto i sve je nadohvat ruke. – Volim kad je kuhinja uredna i kad je radna ploča velika tako da imam mjesta za sve što moram raditi. Željeli smo čisti otok jer smatramo da je to urednije i lakše za svakodnevno korištenje i nismo pogriješili. Svi aparati smješteni su uz zid, a otokom se koristimo za posluživanje hrane i njezino pripremanje. Osobito nam je to važno kada imamo goste, tada nam otok služi kao svojevrstan šank, ispričala nam je vlasnica kuhinje Jasna. Obitelj Zadravec unutar otoka također ima ladice, što im omogućava uredno skladištenje svih kuhinjskih potrepština. Upravo zbog otoka ta je kuhinja centar prostora i glavno okupljalište obitelji i prijatelja.

Trajnost je najvažnija prednost kuhinje DANKÜCHEN

Otkad ima kuhinju DANKÜCHEN, obitelj Zadravec iz Ivanovca uvjerila se da je kvaliteta prioritet pri kupnji nove kuhinje jer kvalitetna kuhinja znači bezbrižno življenje. Njihova kuhinja i dizajnom osigurava vječnost, upravo zbog odabira krem-boje u kombinaciji s drvetom i crnim aparatima. Ipak, kako ističe obitelj Zadravec, činjenica da u bilo kojem trenutku mogu nazvati servisere  iz DANKÜCHEN-a koji će doći i popraviti sve što je potrebno, puno im znači. Također, tu je i garancija od 30 godina zbog koje je kupnja takve kuhinje investicija za cijeli život.

Iskoristite mogućnost besplatnog planiranja kuhinje

Stručnjaci u studiju DANKÜCHEN u Varaždinu pozivaju da se javite internetskim obrascom i dogovorite sastanak na kojem će vam besplatno isplanirati kuhinju. Uz besplatno planiranje i popuste, nude stručnu izmjeru, besplatan plan instalacija, dostavu i garanciju od 30 godina. Kod kupnje dodatne opreme odobravaju velike popuste i uštede, a aparati uz kupnju kuhinje su puno povoljniji.

Posjetite ih u Varaždinu!

Posjetite ih u Optujskoj ulici kod Starog grada i posavjetujte se kako isplanirati savršenu kuhinju. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti e-porukom na e-adresu: [email protected], na broj: 042/302-090 ili na internetskoj stranici: www.dankuchen-varazdin.com.

Ostavi komentar