Obitelj Mihalic iz Štefanca u Dan Kuchen kuhinji: Naša kuhinja stara 4 godine izgleda kao prvog dana

DAN kuhinje svakoj obitelji stvaraju kuhinju iz snova, a DAN stručnjaci svakoj kuhinji posvete pažnju, iskustvo i znanje i time oplemenjuju svaki kuhinjski prostor, potvrdila je zadovoljna obitelj Mihalic

Četveročlana Obitelj Mihalic prije četiri godine odlučila je renovirati svoju obiteljsku kuću u Štefancu. Mama Danijela, tata Slaviša te djeca Toni i Tonka odlučili su gornji kat kuće pretvoriti u tzv. otvoreni odnosno open space prostor kako bi dobili bolju povezanost i popunjenost prostora, pri čemu kuhinja preuzima centralnu ulogu i za nju se ostavlja najviše mjesta.

Naša želja bila je velika prostrana kuhinja

Kako za kuhinjske potrepštine zaista treba mnogo mjesta, obitelj Mihalic svoj je prostor namijenjen dnevnoj zoni odlučila ispuniti kuhinjom koja svojom veličinom očarava. O tako velikoj kuhinji maštaju mnoge domaćice, ali malo koja može za nju odvojiti toliku kvadraturu. Kuhinja je u njihovom prostoru u glavnom fokusu te zbog toga mora zadovoljiti najviše standarde elegancije, modernih i čistih linija te najnovijih materijala i uvijek poželjnih boja.

– Željeli smo upravo ovako veliku i prostranu kuhinju u koju će stati sve što trebamo za kuhanje i svakodnevno funkcioniranje. S obzirom na to da nemamo posebnu ostavu za namirnice i ostale velike stvari, kuhinja je morala biti velika. Na desnom zidu imamo velike ormariće, apotekarske, u koje stane jako puno stvari pa sada ostavu i ne trebamo. Također, tu se nalazi i veliki hladnjak i ugradbena pećnica. Najveći zid iskoristili smo za ploču za kuhanje, sudoper i veliku radnu ploču te ormariće u kojima je uvijek sve posloženo. Otok, na kojem svakodnevno jedemo, s unutarnje strane također ima ormariće, tako da prostora za skladištenje imamo puno. Upravo se zato nismo odlučili za ladice u podnožju, no mislim da su one odlične ako nemate dovoljno mjesta u ormarićima, rekla nam je Danijela Mihalic.
Kuhinja obitelji Mihalic koncipirana je i kao centar njhovog druženja i komunikacije, zbog čega je jako bitno da bude ugodna, topla te po mjeri svih ukućana.

Dobra organizacija bez nereda

U DAN kuhinjama nedostatak prostora nepoznat je pojam jer njihov dizajn maksimalno iskorištava prostor. Sve je nadohvat ruke s težnjom k funkcionalnosti i prilagodljivosti. Nered koji se u većini kuhinja stvara u ladicama, u DAN kuhinjama riješen je na elegantan način uz sisteme kojima se postiže praktičnost i organiziranost.
– Svi ormarići definirani su u suradnji s DAN stručnjacima koji su vrlo ljubazno ponudili rješenje za izvlačne elemente u kojima su sve namirnice dostupne i lijepo organizirane. Volim red i organiziranost i ne volim na radnoj ploči imati puno stvari. U mojoj kuhinji sve ima svoje mjesto i sve je uvijek posloženo, a nakon kuhanja uvijek sve pospremam tako da je kod mene stalno sve uredno, ispričala nam je Danijela.
Stakleni viseći elementi jako dobro služe za spremanje čaša i šalica, a podizni sustav jako je popularan, a Danijela kaže kako su iste kvalitete kao i prvog dana.

Kuhinja za naš stil života

– Planeri kuhinja u DAN Kuchen studiju u Varaždinu jako su ljubazni, strpljivi i kreativni te daju ideje i prijedloge koji se slažu s našim potrebama i načinom života. Iako na početku nismo imali ideju kako će sve izgledati, planiranje cijele kuhinje prepustili smo stručnjacima koji su nas oduševili, nastavlja Danijela.
Obitelji Mihalic bilo je jako bitno odabrati vječne boje koje neće biti manje popularne za nekoliko godina, a fronte u visokom sjaju i dalje su najčešći odabir kuharica. Osim toga, Danijela nam je ispričala kako je održavanje lack kuhinje zaista jednostavno.
– Visinu kuhinje prilagodili smo našoj visini, kao i visinu gornjih ormarića. Osim toga, željeli smo da radna ploča bude zaista jako debela jer smatramo da čini kuhinju ozbiljnijom i bogatijom, ispričao nam je Slaviša Mihalic.
Danijela je dodala kako je radna ploča prostrana, otporna i vrlo laka za održavanje.
Prostor koji posjeduje obitelj Mihalic velik je i lijepo iskoristiv, a DAN Kuchen stvorio je idealnu kuhinju koja je olakšala rad i boravak u kuhinji. Kuhinja ima dobar raspored, čemu mogu zahvaliti DAN stručnjacima koji dobro znaju gdje i zašto mora biti smješteno koje kuhinjsko pomagalo. U kuhinji obitelji Mihalic nema nepotrebnog traženja, saginjanja i mučenja s visokim nedohvatljivim ormarićima. Sve je dostupno i prilagođeno njima. Također, pećnica je u visini ramena, što olakšava pečenje. Prostor iznad i ispod pećnice iskorišten je za ladice i ormariće, a osim toga, dobivena je udobnost u kuhanju.

Neupitna kvaliteta – kuhinja je ista kao prvog dana

– Iako kuhinju svakodnevno koristimo već 4 godine, na njoj nema tragova korištenja i ista je kao i prvog dana. Na materijalima i završetcima je vidljivo kako se radi o jako kvalitetnom drvetu. Održavanje je vrlo jednostavno, a kako uživam kuhajući, uživam i u čišćenju jer nakon toga imam savršenu urednu i lijepu kuhinju, pohvalila se naša sugovornica Danijela.
Dan Kuchen kuhinje imaju doživotnu garanciju, a najkvalitetniji materijali i sistemi otvaranja osiguravaju njeno doživotno trajanje. Elementi su čvršći i velike nosivosti pa nema straha kako će se nešto savinuti ili popustiti. Sve fronte su lakirane u 5 slojeva, što znači da su otporne na ogrebotine, temperaturu i vodu.

DAN Kuchen preporučujem bez razmišljanja

– Planeri su nam zaista puno pomogli i bez njih ova kuhinja ne bi ovako dobro izgledala. Kuhinja se ne može uspoređivati s običnim materijalima, ni okovi, ni način zatvaranja, ni završna obrada. Monteri kuhinji pristupaju s posebnom pažnjom i trude se da bude postavljena precizno i točno. Zaista bih svakoj obitelji preporučila DAN kuhinju.

Iskoristite mogućnost besplatnog planiranja kuhinje

Stručnjaci u DAN KUCHEN studiju u Varaždinu pozivaju da se javite putem internet obrasca i dogovorite sastanak na kojem će vam besplatno isplanirati kuhinju. Uz besplatno planiranje i popuste, nude stručnu izmjeru, besplatan plan instalacija, dostavu i garanciju od 20 godina. Kod kupnje dodatne opreme odobravaju velike popuste i uštede, a aparati uz kupnju kuhinje su puno povoljniji.

Posjetite ih u Varaždinu!

Posjetite ih u Optujskoj ulici kod Starog Grada i posavetujte se kako isplanirati savršenu kuhinju. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti e-mailom [email protected] ili na broj 042 302 090 ili putem web stranice www.dankuchen-varazdin.com

Ostavi komentar