Novo iz ponude Bazinge: Zvjezdano nebo sa žaruljicama za filmsko vjenčanje!

Bazinga rasvjeta i efekti za vjenčanja pobrinut će se da vaše vjenčanje bude prava filmska premijera!

Rasvjeta je postala neophodni dio ukupne dekoracije svakog vjenčanja, a postoje različiti paketi mogu stvoriti efekt pravog filmskog vjenčanja. Osim rasvjete glavnog stola, bojenja zidova, stropa, ulaza i vanjske strane restorana, bojenja terase, drveća i projekcije imena i inicijala na ulazu ili podiju, u Bazingi neprekidno uvode novitete i nabavljaju novu opremu kojom svadbeni prostor postaje odraz vaše ljubavne priče.

Iza glavnog stola može se postaviti zavjesa sa žaruljicama, a najnovije je zvjezdano nebo koje čini čak 500m žaruljica. Možete se odlučiti i za prskalice, koje će posebno doći do izražaja tokom prvog plesa, u kombinaciji s niskim dimom.

Plesni podij može izgledati kao prava party meka uz rasvjetu podija, veliku disko kuglu te tim tehničara koji će cijelu noć rasvjetu prilagođavati ritmu muzike i time doprinositi odličnoj plesnoj atmosferi. Svi se slažu kako prava fešta počinje kada Bazinga kreće s upravljanjem rasvjetom.

Kontaktirajte Bazingu i dogovoriti rasvjetu za svoje vjenčanje. Možete ih nazvati na mobitel 099/787-4627 ili poslati mail na [email protected] Potražite ih i na FB-u!

 

Ostavi komentar