Nova Autoškola Budućnost u Prelogu upisuje još 15 kandidata do kraja godine: Požurite, iskoristite povoljnu cijenu!

autoškola budućnost prelog

Nova Autoškola BUDUĆNOST, koja djeluje oko dva mjeseca, istaknula se ne samo cijenom od 3965 kuna za jednokratno plaćanje, već i kvalitetom obuke. Ono što im je posebno važno, kako nam je rekla Ruža Radoš Percl stručni voditelj, predavač i instruktor u autoškoli je da postanu sinonim kvalitete.

– Nismo se odlučili za kvantitetu, nego kvalitetu. Želja nam je da naši kandidati po položenom ispitu budu dobri i savjesni vozači koji će moći samostalno i sigurno upravljati vozilom. Zbog toga ni ne upisujemo veći broj kandidata, nego točno onoliko koliko smo u ovom trenutku spremni obučiti kako bi svi ostali zadovoljni. U autoškoli je sve posloženo kako bi svaki kandidat dobio individualan pristup. Ova mlada tvrtka širi svoja krila i napreduje munjevitom brzinom. Tako su za ovu godinu procijenili da mogu obučiti još petnaestak kandidata, pa vas pozivaju da dođete i iskoristite ovu povoljnu priliku. (S. Zorković, foto: Patrik Tkalec)

autoškola budućnost prelogTim Autoškole BUDUĆNOST: Ruža Radoš Percl, Antonio Trupković, Milivoj Trupković, Ema Martinčević i Lucija Herc

Niste dugo vozili ?

Mnogi su položili vozački i iz nekih razloga ili ne voze, ili dugo nisu vozili ili im se nešto dogodilo pa se boje vožnje. Za sve njih u Autoškoli BUDUĆNOST imaju osmišljeni program kondicijske vožnje, jer samo dobro obučen i savjestan vozač je siguran vozač, pa vas pozivaju da ako imate takvih poteškoća, da im se obratite s povjerenjem i oni će vam pomoći da u kratkom roku izađete na cestu, puni samopouzdanja. Trenutno je na obuci gospođa Ljubica. Godinama je radila u Njemačkoj i nije imala potrebe voziti, jer je uglavnom vozio suprug a na posao su išli javnim prijevozom. Sada je u mirovini, ima vremena i ponovo je poželjela biti aktivan vozač. U autoškoli BUDUĆNOST su je u kratkom vremenu obučili i pomogli da ponovno samosvjesno vozi i da joj opet sve bude dostupno.

autoškola budućnost prelog Uz stručnu pomoć Ljubica Kovačić iz Podbresta ponovo postaje dobar vozač

Studirate u Zagrebu?

Ako studirate u Zagrebu, odlično je znati voziti po Zagrebu. Mnogi polože vozački u manjim sredinama, a kad treba samostalno otići u veći grad onda to postane problem. Da bi to izbjegli, u Autoškoli Budućnost nude mogućnost da subotom vozite u Zagrebu i tako dobijete ne samo potrebno iskustvo, već i samopouzdanje za vožnju izvan Međimurja.

autoškola budućnost prelogDobili zastupstvo za Braun pedale

Suradnja sa njemačkom tvrtkom Braun Pedale koja izađuje duple komande za autoškole je izniman uspjeh za tako mladu tvrtku koja napreduje munjevitom brzinom. Maksimilijan i Katja iz Braun Pedala prepoznali su pozitivan stav i potencijal u djelatnicima ove tvrtke te su potpisali ugovor o zastupstvu za područje Hrvatske i susjednih nam država.

Autoškola BUDUĆNOST

Prelog

Zrinskih 40

tel: 040/629-809

Potražite nas na FB i Instagramu

Ostavi komentar