Ništa od antenskog stupa za mobitele na Živicama u Peklenici

antenski stup Živice
Ksenija Flac tražila je odovor gradonačelnika je li potpisan ugovor za antenski stup na privatnoj parceli na Živicama u Peklenici

Peklenica ima problema sa signalom za mobitele, otkad je premješten antenski stup iz centra Murskog Središća. Zbog lošeg signala mobilni telefoni u Peklenici često su gluhi ili bježe na slovensku mrežu, zbog čega su građani i po nekoliko puta na dan u komunikacijskoj blokadi.

No ne postoji suglasnost građana oko toga gdje postaviti novi stup, jer nitko ne želi antenu pokraj svoje kuće. Tako se s vremena na vrijeme pojavi nova  glasina gdje će se postaviti stup.

Antenski stup u Peklenici je bio i tema radi pitanja na aktualnom satu Gradskog vijeća Mursko Središće. Ksenija Flac iz Peklenice,, vijećnica HNS-a pitala je gradonačelnika hoće li se stup postaviti na privatnoj parceli na Živicama, i da li  je potpisan ugovor o tome s privatnom vlasnicom. Aludira se na privatnu parcelu u vlasništvu sadašnje predsjednice VMO, Ivane Maltarić (HNS).

Gradonačelnik Dražen Srpak, kazao je da nije istina da je ugovor o postavljanju stupa potpisan i da je netočna je informacija o stupu na Živicama. To su to puste glasine, možda i zlonamjerne, kazao je Srpak. Dodao je antenski stup se neće postavljati na Živice, niti je ta lokacija pogodna za postavljanje stupa za kvalitetni prijem signala.

Ostavi komentar