Ninche torbice i modni dodaci ima 50% sezonskog popusta i 10% popusta na sve ostalo!

Novootvorena Ninche prodavaonica torbica, novčanika i remena na adresi Kralja Tomislava 13 trenutno ima -50% sezonskog popusta koji vrijedi od 07. do 31. siječnja ili do isteka zaliha na određene artikle.

Na popustu možete pronaći torbice već od 64,50kn.

Također, trenutno su na -10% popusta svi ostali artikli koji nisu na sezonskom popustu, a taj popust vrijedi od 14. do 17. siječnja.

Njihovo radno vrijeme je radnim danom od 9 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Osim toga, ako ne znate koju torbicu odabrati za poklon, u Ninche trgovini možete kupiti i poklon bon, a minimalna vrijednost je 50kn.

Ponudu možete pogledati na Ninche Facebook stranici, nudi se veliki izbor torbica, novčanika, remena, kožnih rukavica, poklon setova i marama.

Torbice u Ninche ponudi izrađene su od prirodne kože i imitacije kože. Asortiman koji će biti u ponudi većinom je ženski, a otvorenjem trgovine planiraju proširiti ponudu za muškarce. Cilj vlasnice Nikoline je da Čakovec dobi jednu lijepu modernu trgovinu modnih torbica u kojoj se kupci osjećaju ugodno i uvijek su dobrodošli.

U suradnji s hrvatskim brendom modnih torbica u novootvorenoj trgovini moći ćete naručiti torbicu prema vašim željama. Cijena torbica će biti raznovrsna od jeftinijih do onih skupljih ovisno o materijalu same izrade, a noviteta nikad dosta.

Vidimo se u Ninche trgovini!

Ostavi komentar