NEDELIŠĆE: Rasprodan III. UPS Fest – festival i natjecanje kućnih pivara!

UPS fest

UPS fest organizira se kao druženje i natjecanje kućnih pivara, a koncept je vrlo jednostavan – pivari kuhaju pivo i nude ga posjetiteljima festivala koji sve što trebaju je osigurati čašu za degustiranje – ulaznicu za ovaj “all-you-can-drink” događaj. Prve je godine održan u Murskom Središću, a potom je preseljen prošle godine u Nedelišće. S novom lokacijom svi su bili oduševljeni, i organizatori, i sudionici i posjetitelji.

Treće izdanje održava se ove subote. Broj ulaznica je kao i dosad bio ograničen i rasprodane se. Dakle, ulaznica za 3.UPS Fest više nema. Festival je zatvorenog tipa i ulazak će biti moguć samo uz kupljenu ulaznicu. Točenje pive će biti isključivo uz posebnu narukvicu koja će se dobiti na ulasku.

Za vrijeme trajanja festivala će biti i službeno proglašenje osvajača medalja po kategorijama kao i ukupnog pobjednika natjecanja (BOS – Best Of Show) te dodjela medalja i vrijednih nagrada. Oni koji su skloni rekreativnoj sudjelovat će i na zabavnoj Beer mile utka. Festival organizira Udruga pivara Sjever.

Festival svoja vrata otvara u 15. sati, a održava se na prostoru kod Lovačkog doma u Nedelišću.

Ostavi komentar