Natjecanje s podzemnim hidrantima u subotu u Vratišincu

vatrogasno natjecanje
Ilustracija

Zaključkom Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vratišinec i VZP grada Mursko Središće i općina Selnica, Sv. Martin na Muri i Vratišinec, DVD Vratišinec organizira XIX. Natjecanje s podzemnim hidrantima.

Natjecanje će se održati u Vratišincu, 26. kolovoza, u subotu. Početak natjecanja je u 12.00 sati na poligonu u ulici Ograda.

Natjecati se mogu ekipe u sastavu od 5 članova, sukladno Uputama za izvođenje vježbe sa uporabom podzemnog hidranta (dostupno na web stranici DVD Vratišinec – http://dvd-vratisinec.hr/?page_id=2569) u sljedećim kategorijama:

a) mladež – žene od 12 do 16 godina starosti
b) mladež – muški od 12 do 16 godina starosti
c) žene od 16. godina starosti (bez podjele na A i B )
d) muški od 16. godine starosti (bez podjele na A i B )

Prijava je obvezujuća i šalje se DVD-u Vratišinec putem pošte, e-maila ili na brojeve telefona: 099 678 85 22 tajnica Magdalena Šoltić, 098 907 4491 zapovjednik Mihael Grbavec i 098 951 9750 zamjenik zapovjednika Andrija Kvakan.

Prijava ekipa na stazi je najkasnije 15 minuta prije nastupauz prethodnu prijavu. Uz popis natjecatelja obavezno priložiti dokument sa slikom.

Redosljed natjecanja bit će objavljen najkasnije 25. kolovoza na Facebook grupi
„DVD Vratišinec“ ili na web stranici DVD-a Vratišinec, na istoj stranici moguće je prijaviti ekipe online, te provjeriti sve informacije oko natjecanja.

Po starom vatrogasnom običaju organizator će se pobrinuti za dobro i ugodno druženje uz jelo,piće i živu glazbu.

Ostavi komentar