FOTO: ČAKOVEČKI OSMAŠI 1983. – Nakon 35. godina još uvijek smo jeans generacija!

osmasi 1983. - 2018. (16)_resize
Privolu za fotkanje svi su učenici jednoglasno dali..

“Da, mi smo svi (još) jeans generacija” pokazalo je to više od 120 osmaša koji su 1983. godine završili osnovnu školu i došli na veliki obljetnički party u Metalac.

Entuzijazmom Kristijana Mavreka i drugih predstavnika tadašnjih osmih razreda čakovečkih škola obnovljeni su kontakti i umreženi podaci kako bi se ovom jubilarnom okupljanju odazvao što veći broj učenika. Trud je urodio plodom, iako je bilo podosta ispričnica i “frentanja”. Jer, životni puti čine svoje.

Tadašnja generacija učenika Prve, Druge i Treće osnovne škole Čakovec okupila se ovog petka (21. rujna) u popularnom čakovečkom ugostiteljskom objektu Metalcu te se prisjetila svog najljepšeg – đačkog doba. Gradiva za razgovor i obnovu uspomenu bilo je mnogo. Nije izostalo ni sjećanje na školske kolege kojih nažalost više nema među nama.

A kako to i dolikuje jeans generaciji i 2018. godini u kojoj većina ovih osmaša slavi i jubilarni pedeseti rođendan druženje je začinjeno plesom i pjesmom do ranih jutarnjih sati. Dio atmosfere pogledajte u nastavku. Privolu za fotkanje – svi su jednoglasno dali. 🙂

foto: rr

Ostavi komentar