Najzaslužnijim mještanima Kotoribe općinske plakete i medalje

Limenom glazbom Kotoriba počela je svečana sjednica povodom 25. godine osnivanja općine Kotoriba. Svoje dane Kotoriba obilježava uz vjerski blagdan Uzvišenja sv. Križa ili Jesensko križevo. U prepunoj dvorani u Domu kulture održala se sjednica koju je vodio Alen Fuš, koji je prije obraćanja načelnika i predsjednika Općinskog vijeća sve posjetitelje putem video filma upoznao s najnovijim projektima, koji su ostvareni ili tek čekaju svoj red, kao i vraćanje u prošlost prije 25 godina, kad je općina uspostavljena.

Najzaslužniji mještani primili su ovom prilikom općinske medalje i priznanja, kao znak zahvale za doprinos i razvoj Kotoribe koje su su podijelili načelnik Grgec i predsjednik OV Vugrinčić.

Plakete Općine dobili su Dragutin Pogorelec za dugogodišnji uspješan rad u SRD Som, kao i raznim udrugama na području općine. Drugi nagrađeni je Nikola Siladi kojem je plaketa pripala zbog dugogodišnjeg uspješnog rada u NK Graničaru Kotoriba, kao i razvoja poduzetništva na području općine Kotoriba.

Medalja Općine pripala je Draženu Hertelendiju za dugogodišnji rad u NK Graničaru, te uspješnom privredniku Josipu Horvatiću koji sudjeluje u svim akcijama na području Kotoribe, obrana od poplava do održavanja poljskih puteva i lokalnih cesta. Treći je Branko Malek, za dugogodišnji rad u UDVDR-u ogranak Kotoriba.

FOTO: Marko Habuš

Ostavi komentar