NAJAVA: Klopotec, 2. Gorički trail i Mlade nade u Sv. Martinu na Muri

Povorka

Okosnice završetka Dana turizma u Sv. Martinu na Muri jesu programi Klopotec, 2. Gorički trail i Mlade nade.

Pretprošla je nedjelja bila rezervirana za središnji događaj Dana turizma, koji  je ove godine proslavio 50. rođendan. Na Povorci starih običaja i zanata posjetitelji su imali prilike vidjeti stare zanate i običaje ponovno oživljene, a zabava se nastavila na igralištu NK Polet gdje je svirao Casino bend. Večer je završila koncertom Mladena Grdovića na kojem su uživali brojni posjetitelji.

Klasika uz Muru i posljednja uživancija prije škole

Dani turizma započeli su još 7. srpnja, a trajat će do 25. kolovoza. Na blagdan Velike Gospe, već tradicionalno, uz Muru nastupao je Dominik Padarić, pa su posjetitelji uživali na Klasici uz Muru kod Mlinarske hiže u Žabniku. S obzirom na to da će krajem kolovoza već polako početi pripreme za novu školsku godinu, Terme Sveti Martin odlučile su napraviti party za punjenje baterija prije novih pobjeda. U subotu, 17. kolovoza imali ste prilike uživati u cjelodnevnom animacijskom programu uz mnoštvo zanimljivih sadržaja u Aquaparku i dobro se zabaviti.

Događaji kojima završavaju Dani turizma

U subotu, 24. kolovoza u 17 sati tradicionalno će se postavljati klopotec kod OPG Hažić, a dan prije, 23. kolovoza u 18 sati sudjelovati možete na 2. Goričkom trailu na Klopodromu. Nastup Mladih nada svetomartinskog kraja, koji organizira Hrvatska kulturno-umjetnička udruga Sveti Martin, pogledajte u nedjelju, 25. kolovoza u 18 sati.

Dođite na Dane turizma u Sveti Martin na Muri i dobro se provedite te ispratite još jedne uspješne Dane turizma.

 

Ostavi komentar