NAJAVA: Javni razgovor o volontiranju u srijedu u zgradi Scheier

Što je volontiranje? Tko može biti volonter i kako početi volontirati?

Ovo su samo neka pitanja na koja će se pokušati odgovoriti u srijedu, 29. siječnja, u 17 sati na javnom razgovoru „Volontirati – da, ne i za čiju korist?“ u zgradi Scheier u sklopu projekta Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier, a isto tako razgovarat će se kako kroz volontiranje postati proaktivni, steći iskustvo, dodatne kompetencije, ostvariti karijeru koju priželjkujete i najbitnije, postići osobno zadovoljstvo.

Razgovor će voditi Valentina Nedeljko, Platforma za Društveni centar Čakovec sa sugovornicama/ima: Franom Lanom Kanoti, Centar za Pomoć u kući Međimurske županije, Marinom Kolar, obrt za edukaciju i savjetovanje Konekta, Vinkom Okrešom, Udruga Zora, Tenom Vrzan, Centar za mlade Čakovec i drugim iskusnim i angažiranim pojedincima iz naše zajednice.

Dođite, informirajte se, upoznajte ljude koji se bave temom volontiranja, organizacijom volontiranja i volontiranjem već dugi niz godina, saznajte koje udruge i institucije pružaju mogućnost volonterskog angažmana te iskoristite priliku da i sami postanete aktivni građanin.

Informacije o aktivnostima na projektu Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier pronađite na web stranici scheier.hr te na društvenim mrežama projekta (Facebook, Instagram).

Projekt Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier financiran je od Europske unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (natječaj Kultura u centru) u 100% iznosu od 2.499.436,82 kn, a partner Platforme za Društveni centar Čakovec na projektu je Međimurska županija. Trajanje projekta je 24 mjeseci, a završava zaključno s 29. listopadom 2020. godine.

 

 

 

Ostavi komentar