13.9 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Današnja događanja: Bilo nas je pet vu kleti, saka druga bez pameti!

Vikend donosi niz raznih događaja, čekaju nas druženja, predstave, predavanja i koncert. Više pročitajte u današnjoj najavi dnevnih događaja.

Meno cure u Prelogu

Predavanje će se održati u prostoru Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga, s početkom u 9 sati, a predavači će biti Sanja Toljan, dr.med., specijalistica anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, Martina Jerbić, dr.med., specijalistica ginekologije i opstetricije te Asja Petersen, kineziologinja i idejna začetnica projekta MENO CURE. Teme koje će obraditi su redom: “Kako prirodno balansirati perimenopauzu”, “Hormonsko nadomjesno liječenje” i “Uloga tjelesne aktivnosti u prevenciji perimenopauze i menopauze”. Koztizacije za predavanje iznosi 10 eura, a možete ju uplatiti na događaju.

ZdrovjeFest v Nedelišću

Festival sporta, zdravlja i zdrave hrane održat će se danas s početkom u 10 sati u dvorani MESAP u Nedelišću. Osim raznovrsnih sportskih aktivnosti poput nogometa, odbojke, košarke, kuglanja, badmintona, stolnog tenisa, boksa, karatea, gimnastike, plesnih studija i mnogih drugih, na Festivalu će se predstaviti i fitnes treneri koji će vam pomoći da pronađete svoj put do vrhunske kondicije. Također tu je i razna ponuda zdrave hrane.

Festival meda

U 10 sati u zgradi Scheier na rasporedu je dodjela diploma sa 17. Međimurskog ocjenjivanja meda. Sve počinje predavanjem prof. dr. sc. Ivane Tlak Gajger: Pčelarske prakse i preventivne mjere za sprječavanje bolesti pčela 11.15 predavanje izv. prof. dr. sc. Lidije Svečnjak Propolis: botanički porijeklo, svojstva i primjena 12.00 podjela priznanja za ocijenjene medove.

Kravica Rozmari Mu

Za 16 sati u Centru za kulturu Čakovec zakazana je premijera predstave Kravica Rozmari Mu. Povod je aktualna noć kazališta. Igraju Kazališna družina „Pinklec“ Čakovec i Kazalište Oberon Koprivnica.

Program se nastavlja u 18 sati predstavom Hajka. Riječ je o nagrađivanoj predstavi Kazališne družina Štolcer Čakovec. Igraju: Dijana Kirić, Anja Zanjko, Amra Hrlec, Martina Roža, Andreja Grošević, Nevena Buvač, Kristina Štebih, Marko Baksa, Siniša Obadić, Ivica Mikolaj i Dejan Buvač.

Smeh v Središću

U Murskom Središću povodom Dana smijeha danas je na rasporedu predstava Beba. Izvodi je Kerekesh Theatar.

Zažmiri i zaželi cijeli svijet

Parni valjak, Radio 105 i 30 nam je godina tek! Danas od 20 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec čeka nas koncert Parnog valjka! Zapjevajte uz hitove koje vole sve generacije.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE