Na Vatrogasnom Kupu Grada Preloga natjecalo se 11 društva

U subotu, 20. kolovoza, u Otoku je održan drugi po redu vatrogasni Kup Grada Preloga, u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Prelog.

Uz domaćina Dobrovoljno vatrogasno društvo Prelog, sudjelovalo je 11 društava s 14 ekipa i preko 140 natjecatelja. Uoči početka natjecanja sve ekipe su postrojene te su ih pozdravili predsjednik DVD-a Prelog Josip Posavec i zapovjednik DVD-a Prelog Dubravko Cvetko. Zaželjeli su im puno uspjeha i sreće u natjecanju.

Sudjelovali su vatrogasci iz Međimurske i Varaždinske županije, koji su se natjecali u četiri kategorije.

Tako su u kategoriji Mladež žene, DVD Varaždinske Toplice osvojile 1. mjesto dok su žene DVD-a Karlovec Ludbreški osvojile 2. mjesto. U kategoriji Mladež muški prvo mjesto osvojio je DVD Gardinovec, drugo mjesto DVD Novi Marof,a treće mjesto DVD Hrženica. Mladež DVD–a Prelog kao najmlađa ekipa osvojila je 4 mjesto. U kategoriji seniora „B“ prvo mjesto osvojio je DVD Prelog, a drugo mjesto DVD Draškovec. U kategoriji seniora „A“ prvo mjesto osvojio je DVD Draškovec, drugo mjesto DVD Kotoriba, treće mjesto DVD Prelog, a od 4. do 6. mjesta smjestile su se redom ekipe vatrogasnih društava iz Cirkovljana, Oporovca i Čehovca.

Drugi Kup Grada Preloga i prijelazni pehar s najboljim vremenom mokre vježbe osvojila je „A“ ekipa Dobrovoljnog vatrogasnog društva Draškovec. Pehare i medalje svim natjecateljima podijelio je gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek koji je ujedno pozdravio sve vatrogasce, zahvalio im se na odazivu i čestitao najboljima.

Izvor i foto: Grad Prelog

Ostavi komentar