Na slavlju sv. Barbare u Murskom Središću priznanja najsportašima od pojedinaca Mladenu Ignacu i Marti Novak

sveta barbara MS dobitnici priznanja
Dobitnici priznanja za najsportaše i osobu godine Grada Mursko Središće.

U Murskom Središću gradu rudara slavi se sv. Barbara zaštitnica rudara. Slavlje je počelo podjelom priznanja sportašima i rekreativcima godine i osobi godine na otvorenom ispred  gradske uprave centru Murskog Središća.

Priznanje za sportaša godine dobio je Mladen Ignac iz Murskog Središća, za sportašicu godine Marta Novak iz Križovca,oboje atletičari, a za momčad godine u natjecateljskoj kategoriji Odbojkaški klub Plavi Peklenica – ženska ekipa.

Za rekreativca godine priznanje je dobio Damir Šimunić iz Murskog Središća, za rekreativku godine Vera Trupković iz Murskog Središća, a za rekreacijsku momčad godine Nogometni klub Mura Hlapičina – ekipa Veterana.

Siniši Golubu, ravnatelju Međimurske prirode uručena je nagrada za osobu godine. Siniša Golub i stručni suradnici Međimurske prirode, Javne ustanove za zaštitu prirode zaslužni su za osmišljavanje projekta Centar za posjetitelje Med dvemi vodami vrijednog 12 milijuna kuna koji se nalazi u Križovcu. Međimurska priroda također aktivno sudjeluje u projektu spajanja šetnice uz rijeku Muru s poučnom stazom Svetomartinska Mura. Međimurski okolišni aktivist, publicist i pokretač brojnih projekata u zaštiti prirode i okoliša Siniša Golub iznimno je aktivan u svim projektima koji prikazuju prirodne vrednote Grada Murskog Središća, ali i Međimurske županije.

Nagrade najsportašima i Siniši Golubu kao osobi godine uručili su gradonačelnik Dražen Srpak i Zvonko Vrtarić, predsjednik Gradskog vijeća Mursko Središće.

 

Ostavi komentar