Na otvorenju vrtića u Murskom Središću predsjednica šutjela, a Žiga joj pjevao i nudio Oko sokolova za inauguraciju

vrtić ms otvorenje
Predsjednica došla, ali je odabrala taktiku "predizborne" šutnje bez uzimanja riječi.

Dječji vrtić Maslačak napokon je dobio novu zgradu. Na blagdan sv. Barbare točno godinu dana nakon polaganja kamena temeljca vrtić je otvoren. U njemu je mjesta za 150 djece. Veličine je 1300 četvornih metara. U njegovu izgradnju je uloženo 9,2 milijuna kuna, većinom novca iz EU fonda i nacionalne razine. Moderno je uređen i viskog energetskog razreda A.

Tako odmah može početi preseljenjem iz starog u novi vrtić u ulici Slatine. I ulica do novog vrtića je temeljito rekonstruirana i to ne samo ne samo kolnik , već i sva potrebna energentska infrastruktura. Uz vrtić je osigurano i 30 parkirnih mjesta.

Nakon otvorenja snimi smo malu Miju Jambrošić kako isprobava nove igračke u svom novom vrtiću.

Na otvorenje vrtića došla je i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, ali nije se javno obraćala ni davala izjave, nego je samo posredno poručila kako neće ništa govoriti da se ne bi protumačilo da ovu prigodu koristi u predizborne svrhe.

Umjesto toga Žiga je za nju otpjevao Oči sokolove i javno ponudio da joj tu istu pjesmu pjeva na njezinoj ponovnoj inauguraciji. Hoće li je biti i hoće li Žiga u tom slučaju pjevati vrijedi zapamtiti ovu zgodu.

Ostavi komentar