Muškatljin trgovina u Međimurki: Odjenite svoje školarce u kvalitetnu Almee odjeću

muškatljin almee

U robnoj kući Međimurja, na prvom katu, nalazi se Muškatljin trgovina robnom markom Almee. Osim muške i ženske kolekcije za odrasle, velik dio njihovog asortimana čini dječja odjeća, a osobit naglasak stavljaju na one koji sada trebaju sve, od glave do pete, a to su školarci. U njihovoj bogatoj ponudi pronaći ćete odjeću od vrhunskog pamuka, udobnog i ugodnog za nošenje, što je upravo ono što priželjkuju vaši razigrani mališani.

Za nadolazeću školsku godinu u Almee trgovini nabavite gornji i donji dio trenirke za djevojčice i dječake, a možete ih kupiti u kompletu ili odvojeno. U ponudi imaju velik izbor majica modernih natpisa i dezena, ili pak simpatične tunike za djevojčice koje se mogu kombinirati s modernim tajicama.

Tu je i bogat program za tjelesnu kulturu, odnosno bijele majice i crvene ili plave hlačice. Osim toga, za svog školarca u Almee trgovini možete kupiti piđame, gačice i potkošulje pažljivo biranih i kvalitetnih materijala u međimurskoj izvedbi.

Dođite u Almee trgovinu i pripremite se za novu školsku sezonu. Povodom početka nove školske godine, u trgovini možete naći povoljne cijene i artikle na popustu. Posjetite ih u Međimurki na prvom katu, u Prelogu u ulici Glavna 26 ili u njihovoj trgovini u Donjoj Dubravi. Više informacija možete dobiti na broj telefona 040 633 174.

Ostavi komentar