MURSKO SREDIŠĆE od ponedjeljka zatvara vrtić , a gradska uprava obustavlja rad sa strankama

drazen srpak

Iz gradske uprave Mursko Središće poslali su slijedeća priopćenja:

Predškolska ustanova u vlasništvu Grada Mursko Središće, Dječji vrtić Maslačak počevši od ponedjeljka, 16. ožujka zatvara se na razdoblje od 2 tjedna nakon čega će se postupiti po preporukama i uputama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske te Vlade Republike Hrvatske. Daje se preporuka dječjem vrtiću u privatnom vlasništvu na području Grada Mursko Središće – DV Sunčeko da postupi po ovoj odluci.

Obvezuje se ravnateljica DV Maslačak da organizira dežurstva u vrtiću isključivo za prihvat i osiguranje boravka djece za koju roditelji ne mogu osigurati nikakvu drugačiju skrb.

Ovlašćuje se ravnateljica DV Maslačak da na temelju vlastitih saznanja odlučuje o postojanju činjenica koje opravdavaju prihvat i boravak djeteta u DV „Maslačak“ za vrijeme trajanja novog režima rada.

Gradska uprava od ponedjeljka 16. ožujka pa nadalje obustavlja rad sa strankama

Gradska uprava Grada Mursko Središće počevši od ponedjeljka, 16. ožujka pa nadalje obustavlja rad sa strankama te će se komunikacija s građanima isključivo obavljati elektroničkim i telefonskim putem.

Svi podnesci mogu se slati elektroničkom poštom na [email protected] ili poštom na adresu: Trg bana Josipa Jelačića 10, 40315 Mursko Središće.

Rokovi za dostavu podnesaka i zahtjeva za ostvarivanje prava građana kao što su zahtjevi za oslobođenje od plaćanja komunalne naknade ili za oslobođenje od plaćanja odvoza komunalnog otpada produžiti će se za vremenski period koliko će trajati gore navedeni režim rada gradske uprave.

Žalbe na zaprimljena rješenja mogu se slati u utvrđenim rokovima putem pošte.

Ostavi komentar