MURID-ovke sudjeluju kao predavači na Europskoj konferenciji rane intervencije u Beogradu!

Od 6.do 8.listopada u Beogradu se u organizaciji Europske organizacije za ranu intervenciju, Europske organizacije pružatelja usluga za osobe s invaliditetom i Sveučilišta u Beogradu – Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju održava Europska konferencija rane intervencije.

Najbolji profesori i stručnjaci za ranu intervenciju iz Španjolske, Portugala, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Srbije, Slovenije, Bosna i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Ukrajine, Češke, SAD-a, Austrije, Brazila, Turske, Irske, Andore, Cipra i Egipata raspravljat će o izazovima u ranoj intervenciji te o smjeru u kojem je potrebno razvijati usluge rane intervencije u novom tisućljeću.

MURID tim (Marija Repalust, Karolina Blagovic, Maja Baksa, Nikolina Horvat, Anamarija Varga, Silvija Pucko, Petra Markovic) aktivno promoviraju ranu intervenciju u Međimurju i sudjeluju kao predavači sa sljedećim temama:

1.Stvaranje sustava rane intervencije: od ničega preko centra prema obiteljski usmjerenim programima.
2.Iskustvo rane intervencije roditelja djece s teškoćama u razvoju i djece s razvojnim i socijalnim rizicima u Međimurskoj županiji
3.Primjer multidiciplinarnog pristupa djetetu u sistemu rane intervencije.
4. Programi tranzicijske podrške za djecu predškolskog i školskog uzrasta.

MURID je stručna organizacija s multidisciplinarnim timom specijalista za područje rane intervencije.

U aktivnoj suradnji sa stručnim ustanovama iz cijelog svijeta MURID nastoji stalno pratiti i primjenjivati najnovije i najefikasnije principe rada u području rane intervencije.

Ovakva konferencija prilika je za razmjenu znanja i stvaranje novih stručnih suradnji kako bi u MURID-u pružili roditeljima i djeci s teškoćama u razvoju stručnu i znanstveno utemeljenu podršku.

Na slici:
Murid tim s predsjednicom Europske organizacije za ranu intervenciju, Ana Maria Serrano i voditeljicom kolegija rane intervencije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Ljiljanom Pintaric Milnar.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE