Moto klub „Miners MC“ predstavio brojne planove za 2018. godinu

moto klub Miners MC 1

U subotu, 6. siječnja održana je godišnja skupština moto kluba „Miners MC“ iz Murskog Središća, u prostorijama nekadašnje autobusne stanice.

Godišnjoj skupštini je prisustvovao je i gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak, kojemu su članovi predstavili ostvarene ciljeve kroz 2017. godinu, troškove investicija u klupske prostorije te nabavku potrebne opreme. Također, gradonačelnik je upoznat i sa svim ostalim aktivnostima udruge kroz 2017. godinu kao što su odvoženi kilometri, posjećeni broj moto susreta te broj zemalja diljem Europe iz kojih su došli gosti kako bi uživali u druženjima, koje tri puta godišnje organiziraju članovi moto kluba.

Predstavljeni su i financijski planovi za 2018. godinu te planirana daljnja ulaganja u opremanje klupskih prostorija te privođenje svrsishodnoj funkciji ponekih prostorija poput kuhinje i prijeko potrebnog toaleta.

Gradonačelnik je u svojem obraćanju prisutnima podržao i pohvalio iskrenost, ulaganja, trud, zalaganje te doprinos lokalnoj zajednici koji članovi moto kluba promoviraju svojim djelovanjem. Srpak je izrazio da se nada daljnjoj dobroj i uspješnoj suradnji s Gradom s ciljem promocije kulturne, socijalne i povijesne baština grada Mursko Središće te okolnih mjesta u sastavu općine, što su podržali svi članovi Miners MC.

Ostavi komentar