Modni studio Freya priprema velike popuste za Black Friday!

modni studio freya

Preko puta Galerije Sjever, u ulici Hrvatskih branitelja 2, u novootvorenoj modnoj destinaciji za ljubiteljice shoppinga i modernih krpica možete pronaći najnovije modne trendove uz koje ćete postati prava trendseterica. Modni studio Freya u svojoj ponudi ima kvalitetne i cjenovno prihvatljive modele odjeće te modne dodatke kao što su marame, novčanici, torbice, remenje i nakit. Također, možete pronaći veličine do čak 56 koje odgovaraju svim građama i figurama.

Ljubazno osoblje Modnog studija Freya pomoći će vam odabrati najbolju odjevnu kombinaciju za svečane prigode, dnevne stilove i poslovne prilike. Freya je odličan odabir za žene koje žele biti posebne, moderne, elegantne, poslovne i primijećene.

Kako prate najnovije trendove, tako će se priključiti ovogodišnjoj Black Friday akciji koja će u Freyi trajati u petak 29., subotu 30. studenog i ponedjeljak 2.prosinca. Velik dio asortimana možete pronaći na čak -60% popusta.

Dođite u Freyu i možda će upravo artikl koji želite biti na sniženju. No, sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoju garderobu osvježiti novim komadima, upravo za nadolazeće blagdane.

Ostavi komentar