Mini koncert za korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec

Matica umirovljenika Međimurske županije i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Čakovca organiziraju mini  koncert za korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec. Svirka će se održati u četvrtak 3. rujna 2020.godine u vremenu od 18:30 do 19:30. Izvođači su glazbenici puhači njih desetak iz Međimurja koje je angažirao i okupio glazbenik Kruno Kamenić. 

– Korisnicima Doma želimo poslati glazbene pozdrave i poručiti im da smo uz njih u ovim teškim vremenima socijalne izolacije. Mislim da ne treba posebno naglašavati  što za korisnike u ovim vremenima znači živa međimurska pjesma, kažu organizatori. 

Mini koncert će se održati na pješačkoj stazi odnosno travnatoj površini s južne strane Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec, Ul. Matice hrvatske 1. Korisnici će glazbu slušati na balkonima i terasi ispred Doma a epidemiološke mjere osigurat će osoblje Doma što je dogovoreno sa ravnateljicom Šteficom Martinez. Na dijelu gdje će se izvoditi glazba bit će prisutni glazbenici (njih desetak) uz nekoliko članova Matice umirovljenika i članova Povjerenstva za ravnopravnost spolova te eventualno, slučajnih prolaznika, koji će biti upozoreni na potrebu pridržavanja epidemioloških mjera, fizička distanca i nošenje maski.

Ostavi komentar