MINI ANKETA Pitali smo Međimurce gdje će dočekati Novu 2020. godinu!

Na trgu, u restoranu ili jednostavno kod kuće mnogo je odabira gdje dočekati Novu 2020. godinu. Naši građani nemaju pretjerane planove, većina će novu godinu dočekati u društvu svojih najbližih, rodbine i prijatelja. 

Gordana Kovačić, Mala Subotica – Nemamo pojma, još se nismo uspjeli organizirati. Uglavnom slavimo s društvom i udrugom. Kod kuće, na toplom. Tako će vjerojatno i biti ove godine.

Smiljana Sever, Belica – Još nije do kraja dogovoreno, bude negdje u sklopu našeg društva. Možda u nekom restoranu, ali još je dogovor u tijeku. Inače slavimo uvijek drugačije. Jednom doma, drugi puta na trgu, treći u restorani, u krugu obitelji i prijatelja.

Ivica Trajchov, Vinica Makedonija – Idem kući u Makedoniju. Ovdje sam već šest mjeseci, radim u građevini. Idem sad doma pa se onda nakon Nove godine vraćam u Čakovec. Proslavit ćemo klasično, u krugu prijatelja. Slavi se kao i svugdje, šampanjac i zabava.

Darko Šestan, Pretetinec – Još se ne zna gdje ćemo biti za doček. Većinom smo doma, zadnje dvije, tri godine. Eto, ovo ćemo odlučiti nakon Božića. Pred tri godine smo bili na trgu, ali sad u zadnje vrijeme kod kuće u krugu prijatelja i obitelji.

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar