10 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Milena Granatir izbrana za predsjednicu Općinskog vijeća Vratišinec, a Biljana Bećirović za potpredsjednicu

U Vratišincu je u roku od pola sata konstituiran novi saziv Općinskog vijeća. Milena Granatir izbrana je za predsjednicu Općinskog vijeća Vratišinec, a Biljana Bećirović za potpredsjednicu.

U novom sazivu prisegnula su tri vijećnika  s liste HNS-a: Zdravko Mlinarić kao zamjenski vijećnik Mihaela Grbavca koji je postao načelnik. Zbog nespojivosti dužnosti ne može biti i vijećnik. Kristijan Pleša, umjesto Darije Žganec, koja je stavila mandat u mirovanje i Biljana Bećirović.

S Nezavisne liste Matije Posavca za vijećnike su prisegnuli također tri vijećnika: Milena Granatir, Štefanija Jambrošić i Vlatka Žganec.

S liste SDP-a također tri vijećnika: Biserka Tarandek kao zamjenska vijećnica umjesto Damira Perhoča koji je mandat stavio u mirovanje. Mario Nemec kao zamjenski vijećnik umjesto Gorana Krznara, koji je također stavio mandat u mirovanje i Antonija Šoltić.

Novi načelnik Mihael Grbavec (HNS) je također položio svečanu prisegu i tom prilikom pozvao na suradnju sve vijećnike u cilju bolje budućnosti svih mještana. – Za nadati se je da ćemo razirice iz prošlosti Vijeća ostaviti iza sebe, kazao je.

Naznake da bi moglo biti tako je i to što su u dosad izabrane Komisije Općinskog vijeća uključeni vijećnici sve tri opcije.

Suradnju je poželjela i veteranka u Općinskom vijeću Biserka Tarandek (SDP). – Nadam se novoj renesansi poručila je vijećnica, poznata po tome što je bila žestoka oporbenjakinja u prošlim mandatima vlasti.

Po završetku konstituiranja, kompletni saziv novog Općinskog vijeća na čelu s načelnikom Mihaelom Grbavcom položio je vijenac i svijeće pred spomen obilježjem u povodu Dana antifašističke borbe, koji se obilježava 22. lipnja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE