MEV potpisao Sporazum o partnerstvu s Hrvatskom asocijacijom za sportski menadžment

Na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu potpisan je sporazum o partnerstvu i suradnji između HASM i Veleučilišta.

Sporazum su potpisali Predsjednik HASM-a Ivan Vranković koji je bio u pratnji potpredsjednika Alojzija Jankovića i dekanica doc.dr.sc. Nevenka Breslauer uz prisustvo prodekana za nastavu dr.sc. Mihaela Kukeca, prodekana za razvoj mr.sc. Željka Knoka, prodekanice za kvalitetu i međunarodnu suradnju dr.sc. Ivanu Bujan i pročelnika odjela Menadžmenta turizma i sporta mr.sc. Ivana Hegeduša.

Sporazumom je dogovorena suradnja na zajedničkom djelovanju kroz poticanje pozitivnih promjena u upravljačkim strukturama u sportu te uključivanje i sudjelovanje jednog člana s Veleučilišta u Radnu skupinu za razvoj sportskog menadžmenta.

Nadalje, dogovoreno je i zajedničko organiziranje stručnih i znanstvenih seminara, okruglih stolova,  konferencija i raznih sportskih manifestacija uz objavljivanje stručnih i znanstvenih radova iz područja Sportskog menadžmenta,  zajedničko sudjelovanje u domaćim i EU projektima te povezivanje s partnerima u Hrvatskoj i  inozemstvu.

Razmjenjivat će se informacije o stručnoj praksi i mogućnosti uključivanja studenata Veleučilišta na praksu u sportskim institucijama, savezima, klubovima tvrtkama te HASM-u. Ujedno će se omogućiti realizacija stručne prakse studentima kroz sudjelovanje u organizaciji i provedbi raznih sportskih manifestacija.

HASM će poticati sportaše i sportske djelatnike na upis na preddiplomski i diplomski stručni studij Menadžment u turizmu i sportu na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu te pružati podršku prilikom zapošljavanja u sportskim organizacijama.

Korištenjem zajedničkih promidžbenih kanala (web, društvene mreže i ostale medije) objavljivat će se aktivnosti i događaji povezani sa sportskim menadžmentom.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE