13.9 C
Čakovec
Utorak, 23 svibnja, 2023

MEV: Ena Loborec zna zašto je studij Održivog razvoja studij budućnosti

Da su studiji na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu studiji budućnosti najbolje potvrđuju iskustva bivših i sadašnjih studenata koji znaju zašto nakon završetka Održivog razvoja, Računarstva ili Menadžmenta turizma i sporta straha za pronalazak posla nema.

I studentica druge godine studija Održivog razvoja Ena Loborec koja je MEV upisala nakon završetka Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole u Varaždinu kaže kako im smjer Održive gradnje nudi mogućnost izrade bilo kakvih projekata što je odlično iskustvo za budući posao.

S obzirom da studenti na ovom smjeru rade u jednom od najboljih softvera na tržištu koji je sadašnjost i budućnost arhitekture, građevine i ostalih srodnih zanimanja, nakon završetka studija bit će itekako konkurentni na tržištu rada.

Iako mi se na početku bilo malo teže priviknuti na novi softver, shvatila sam da oduzima puno manje vremena, puno je brži i napredniji te nudi puno više mogućnosti od ostalih. Kuće se u njemu rade puno jednostavnije, a pošto velik broj tvrtki traži znanje rada u ovom programu, sigurno ću biti konkurentnija na tržištu i mislim da mi je to korak više u odnosu na druge studente, rekla je Ena.

Uz zanimljive kolegije, vrhunske predavače i tehnologiju, mnoštvo praktičnog iskustva i mogućnost sudjelovanja na raznim projektima, MEV svojim studentima nudi i rad u softverima budućnosti po čemu je jedinstven na sjeveru Hrvatske.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,507FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE