Početak nove nastavne godine na Međimurskom veleučilištu: Cilj nam je pružiti kvalitetan program

U petak je službeno započela još jedna nastavna godina za redovite i izvanredne studente na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, pa je održan uvodni sat za brucoše koji je vodio dekan Međimurskog veleučilišta, doc.dr.sc. Igor Klopotan, poželjevši studentima dobrodošlicu i naglasivši im da s radom i učenjem krenu već danas.

– Čast nam je i zadovoljstvo što se izabrali našu ustanovu za vaše daljnje obrazovanje. Naš cilj je pružiti vam kvalitetan program kroz teorijska i praktična znanja stručnih studija, a vaš je zadatak da školovanje shvatite kao jednu stepenicu više u svom cjeloživotnom obrazovanju i karijeri. Vaša je zadaća da se konstantno nadograđujete kako biste bili spremni za nastavak školovanja ili za zaposlenje. Siguran sam da ćete po završetku svog studiranja, uz trud i angažman kroz nastavu, a prije svega svjesni važnosti obrazovanja, biti pripremljeni za tržište rada – poručio je dekan Klopotan i dodao kako ustrojstvo Veleučilišta nastoji ispuniti očekivanja studenata na što kvalitetniji način.

Unatoč aktualnoj pandemiji, nastava, vježbe, ispiti i konzultacije održavati će se kontaktno uz poštivanje epidemioloških mjera. U slučaju bilo kakvih pitanja ili problema na raspolaganju su tutori kojima se studenti mogu obratiti u procesu studiranja s ciljem olakšavanja savladavanja studentskih obaveza, a pristup informacijama omogućen je putem službene web stranice Veleučilišta www.mev.hr.

Ostavi komentar