18.3 C
Čakovec
Četvrtak, 31 kolovoza, 2023

Međimursko veleučilište doniralo MURID-u 5 rabljenih prijenosnih računala!

Iako je blagdansko vrijeme iza nas, duh darivanja nastavio se i u novoj godini, pa je Centru za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID neočekivano stigla vrijedna donacija, pet rabljenih prijenosnih računala s Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Opremu je u prostorijama MURID-a u srijedu, 11. siječnja, voditelj Službe za informatičke poslove MEV-a Željko Hrebak predao ravnateljici MURID-a Silviji Pucko i izvršnoj direktorici Marini Držanić.

Uz zahvalu na velikodušnoj gesti cijelom kolektivu i studentima MEV-a, koji su prepoznali misiju i viziju MURID-a i odlučili im ovakvim doprinosom pružiti podršku, MURID-ovke su prilikom primopredaje opreme pojasnile da je ona posebno dobrodošla upravo u ovom trenutku.

– Osim što smo usredotočeni na izgradnju našeg Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu, provodimo i projekt ‘Digitalizacija virtualne rane intervencije (DI-VRI)’ kojim uvodimo nove digitalne alate i gradimo jedinstveni online sustav koji će objediniti cjelokupno MURID-ovo poslovanje te olakšati komunikaciju i s roditeljima naših korisnika i sa stručnjacima u području rane intervencije. Upravo s obzirom na to da će se sva naša administracija uskoro preseliti u online sferu, informatička oprema koju ćemo za to koristiti nam je doista od velike pomoći, istaknula je M. Držanić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE