Međimurska policija: Građani, dostojanstveno bodrite reprezentaciju

Navijači Čakovec

Budući da se u nedjelju (15. srpnja) u 17 sati odigrava finalna nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Francuske, Policijska uprava međimurska poziva građane, pogotovo one koji će utakmicu pratiti na javnim mjestima i u ugostiteljskim objektima, da dostojanstveno bodre reprezentaciju.

Uvažavajući želju građana da navijanjem podrže hrvatsku nogometnu reprezentaciju, policija apelira na navijače da pritom vode računa i o sigurnosti, kako vlastitoj, tako i drugih osoba.

Također, ovim putem apeliramo i na sve sudionike u prometu, posebno vozače motornih vozila da se pridržavaju i poštuju prometne propise, da ne upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola, da brzinu vožnje prilagode uvjetima, kao i da sjedenjem na vanjskim dijelovima vozila i naginjanjem kroz otvorena stakla na vozilu ne ugrožavaju sebe, putnike u vozilu i ostale sudionike u prometu. Policijska uprava međimurska poziva građane da prilikom navijanja vode računa i o sigurnosti, a hrvatskoj reprezentaciji želi sreću i pobjedu u finalu svjetskog prvenstva! – kažu iz PU međimurske.

Ostavi komentar