Međimurci Kristijan i Fran Antolović uživali u pobjedi Hrvatske protiv Danske u Nižnji Novgorodu

Antolović Kristijan svjetsko prvenstvo navijači Rusija
Veličanstvena atmosfera na stadionu

Tribine nogometnog stadiona u Nižnji Novgorod ove su nedjelje bile pune hrvatskih navijača, koji su došli navijati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju protiv Danske.

Naravno da nijedan događaj ovog kalibra ne može proći bez Međimuraca, a saznali smo da je Antolović Kristijan, poduzetnik iz Murskog Središća bio na ovom velikom događaju sa sinom Franom.

S radošću je s nama podijelio dojmove:
– Veliki smo ljubitelji nogometa i trudim se ići na sve utakmice za koje imam priliku i mogućnost. Ova je utakmica za nas Hrvate bila nešto posebno, pa smo odlučili otići. Za vrijeme svog boravka u Rusiji upoznali smo na stadionu gospođu iz Čakovca koja je udana u Rusiji i tamo živi već pet godina, a suprug, Rus, joj je strastveni navijač vatrenih, što je i dokazao obučen u kockice, kao pravi Hrvat. U jednom pak smo restoranu upoznali dva Slovenca iz Novog Mesta koji su također došli bodriti ekipu Hrvatske. Sveukupno smo oduševljeni organizacijom i atmosferom, aposebno uspjehom naših koji će, nadamo se, doći do samog vrha.

Sigurni smo da je oko naših sugovornika bilo još mnogo Hrvata, što je vidljivo po bezbrojnim crveno bijelim kockicama diljem stadiona, ali našim Međimurcima svakako moramo odati počast na odlučnosti da bodre našu ekipu na samom mjestu događanja.

Kiki nam je otkrio da će, ukoliko dođemo u polufinale, svakako učiniti sve da opet bude uz našu reprezentaciju.

(as)

Ostavi komentar