MAJA ŠUPUT na Pocijunkulovo dolazi u svojoj ružičastoj kućici na kotače, Međimurci će biti prvi gosti!

Danas navečer na Porcijunkulovo stiže energična i pozitivna Maja Šuput! Koncert počinje u 22 sata u jezeru Starog grada. Osim njezinog dolaska na pozornicu gdje će sigurno napraviti feštu za pamćenje na svojem Instagram profilu Maja je najavila još nešto:

Nakon već navedenih, uspješnih projekata, Maja nam je predstavila svoju novu avanturu koji mnogi već s nestrpljenjem očekuju. Naime, riječ je o ružičastoj kućici na kotače u kojoj će se, kao što na slikama možemo vidjeti, prodavati i sladoled na Majinim koncertima.

Uz objavu na Instagramu, Maja je napisala:

– Sa najvećim ponosom MAJUSHKA vam predstavlja najzabavniju, najsladju i jedinstvenu kućicu na kotačima – MAJUSHKA ON THE ROAD 🚌🚌 Ona je putujuci i prateći dio teama na mojim koncertima, ona je corner pozitivne vibre i gastro ludilo pogodno za SVE uzraste. Šareno , slatko , pjenusavo i neodoljivo, a sve u brandu MAJUSHKE od sutra krece na turneju 🙌 Hvala @stairwellandloftza najgenijalniji dizajn kućice 💖 i hvala unaprijed svima koji ce sutra biti prvi gosti na festivalu Porcijunkulovo u Čakovcu💪 Koncert je u 22 h🎤🎤ali je MAJUSHKA tamo cijeloga dana u sklopu luna parka Čarli 🎢🎠🎡 Vidimo se tamo…Izvor, foto: Instagram

Ostavi komentar