Maja Mujnović u Središću o Ledenoj tragediji na Snježniku

foto: arhiva Maja Mujnović

Planinarsko društvo Bundek Mursko Središće u novom ciklusu putopisnih i životopisnih predavanja i foto prezentacija donosi još jednu priču koju bi svi morali vidjeti i čuti. Posebno apeliraju na sve polaznike planinarskih škola, sadašnje i buduće, sve planinare, i one mlade koji tek počinju i one iskusne, da dođu i da čuju kako se život može promijeniti u djeliću sekunde i izlet se iz planinarskog užitka može pretvoriti u tragediju.

Istinsku i iskrenu priču o jednoj tragediji i jednom herojskom spašavanju koje su u teškim uvjetima izveli pripadnici HGSS-a Stanice Rijeka moramo svi zajedno proživjeti s Majom da bi vidjeli da se takve stvari ne događaju nekom drugom.

Maja Mujnović je planinarka koja je prošle veljače na Snježniku doživjela i preživjela tešku nesreću i spašavanje koje se činilo kao cijela vječnost. Nakon dugotrajnog oporavka vratila se u planina i nastavila se aktivno baviti planinarstvom. Kako bi pomogla da se ovakva tragedija više nikad ne bi dogodila nikome, ova hrabra žena smogla je snagu svoju životnu priču podijeliti s planinarima i drugoj zainteresiranoj publici. Njezinu priču o tragediji i spašavanju svi bi trebali čuti.

Održat će predavanje pod nazivom “Ledena tragedija na Snježniku” u srijedu 21. siječnja u 19 sati u Centar za kulturu “Rudar” Mursko Središće.

 

 

 

 

Ostavi komentar