Lovci na snove zabavljat će najmlađe u Centru za kulturu Rudar

Predstava Lovci na snove

U nedjelju, 12. prosinca u 10.00 sati u Centru za kulturu Rudar igrat će se kazališna predstava za djecu – Lovci na snove u izvedbi Lutkarske organizacije koju fakat trebamo.

Ulaz je besplatan i nije potrebna COVID potvrda, a ulaznice možete rezervirati na [email protected] i(li) ih jednostavno podići na blagajni prije same predstave.

Junaci predstave, lovci na snove, rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu-spavače. Noću šeću po snovima u nastojanju da ih sakupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem, a naši junaci moraju riješiti stvar.

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

Za sve dobro i loše, za sve lijepo i manje lijepo oni su nam tu! Lovci na snove, čuvari mašte i živih snivajućih slika svakog malog djeteta u dobi od 5 do 95 godina. Lovci skupljaju, čiste, štite i zajedno s nama istražuju sva četiri kuta okrugle površine Sna!

LOFT – LOVCI NA SNOVE

Premijera: 20. veljače 2020. u Kazalištu Mala scena

Trajanje: 40 minuta

Dob: 5+

lovci na snove: Neven Matoša i Bruno Kontrec

arhitektica snova: Morana Dolenc

spiritus movens lovaca na snove: Petra Prša

analitičarka snovidbenih procesa: Anja Pletikosa

tvorac zvučne kulise snova i svijeta izvan njih: Luka Vrbanec

tvorac realnih i imaginarnih osvjetljenja snova: Ivan Štrok

budni sanjali vizualne elemente: Morana Dolenc i Bruno Kontrec

radna odijela sašila: Vesna Mihetec

glasove posudili: Iva Lehunšek Panić, Katja i Vlatko Panić

snivajuće trenutke ovjekovječio: Mario Jakšić

Ostavi komentar