LJUTI VIKEND na Mesapu u Nedelišću: Razgovor s ljutomanijacima Danielom i Tinom Držanić!

Daniel i Tina Držanić
Daniel i Tina Držanić

Ljutomania i Mesap Nedelišće, u suradnji s OPG-om Kristoš,  23. studenog organiziraju 2. natjecanje u jedenju čili papričica. Ljuto manijaci i svi oni kojima jedenje ljutog nije strano, odmjerit će snage u jedenju 9 vrsta najljućih papričica na svijetu. 

Povodom najave “ljute” manifestacije koja će se održati ovog vikenda, u subotu i nedjelju, razgovarali smo s Tinom i Danielom Držanićem, supružnicima koji su osmislili koncept natjecanja koje se prošle godine po prvi puta organizirao u Maloj Subotici. 

– Daniel je dugo u svijetu čilija, on je prvi počeo s jedenjem ljutog u obitelji, pratili smo ljude koji se bave s uzgojem i proizvodima. Nismo mi prvi u Hrvatskoj to pokrenuli, ali bila nam je mrak ideja. Odlučili smo da ćemo zapaliti Međimurje, rekla je Tina te podsjetila kakva je odlična atmosfera vlada na prvom natjecanju u kojem je Timotej Katić pojeo dvije najljuće papričice na svijetu. 

Za drugo natjecanje prijavilo se 13 kandidata, a velika je novost što će na Mesapu najljuće papričice jesti i dvije kandidatkinje. Na prvom natjecanju prijavili su se samo i isključivo dečki, a ove dvije “ljute” dame napravit će pozitivan iskorak. Tina i Danijel kažu kako jedenje ljutog nema veze sa spolom. Dapače, na štandu se većinom skupljaju žene koje su i sklonije isprobavanju nečeg novog.

Ostatak priče o natjecanju u jedenju čili papričica pročitajte u novom tiskanom izdanju Međimurskih novima!

Ostavi komentar